silviuZ750 Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 Salut. Indreapta cineva,undeva jante moto in zona Bacau? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 salut.incearca la Toga Serv in Serbanesti...Stiu ca pentru masini fac dar nu sunt sigur ca indreapta si moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviuZ750 Postat Mai 3, 2017 Autor Share Postat Mai 3, 2017 salut.incearca la Toga Serv in Serbanesti...Stiu ca pentru masini fac dar nu sunt sigur ca indreapta si moto Am sunat dar nu se mai baga la moto. Mersi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 Merita indreptata o janta moto? nu cred ca e atat de scumpa una luata de la dezmembrari care sa nu fie afectata... Parerea mea ar fi ca mai bine ai cauta sa o inlocuiesti decat sa risti cu indreptarea. Bine acum ce ii drept depinde si cum e indoita ca daca e ceva superficial e altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviuZ750 Postat Mai 4, 2017 Autor Share Postat Mai 4, 2017 Merita indreptata o janta moto? nu cred ca e atat de scumpa una luata de la dezmembrari care sa nu fie afectata... Parerea mea ar fi ca mai bine ai cauta sa o inlocuiesti decat sa risti cu indreptarea. Bine acum ce ii drept depinde si cum e indoita ca daca e ceva superficial e altceva. E cam in aceiasi bani, indreptat sau alta de la dezmembrari, nu zici rau. Partea proasta e ca pana acum nu am prea gasit, motiv pt care ma orientez spre indreptat. E ciupita cam 2 cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate