sjohnnyc Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Salutare. Vreau sa vad un Motor in Iasi. Si am si eu nevoie de un ochi priceput. E un Kawasaki EL250. As apela la sprint sau la madras insa cred ca sunt prea ocupati baietii pentru a avea timp de mine. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Incearca totusi sa-i suni, nu cred ca sunt asa ocupati pt o constatare. Cel putin nu cred ca-i ajuta la imagine sa refuze asa ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius2610 Postat Mai 11, 2017 Share Postat Mai 11, 2017 Salut , Incearca cu toata increderea la Madras Recomand pe super baietii de acolo : Programari service: 0731-835403 - Tudor-Alexandru Onisoru 0748137749 - Marius Diaconu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madras Service Postat Mai 11, 2017 Share Postat Mai 11, 2017 Va asteptam pe la Madras .. .cu siguranta unul dintre colegii nostri din service poate sa faca o mica constatare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider_boy Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Salutare. Vreau sa vad un Motor in Iasi. Si am si eu nevoie de un ochi priceput. E un Kawasaki EL250. As apela la sprint sau la madras insa cred ca sunt prea ocupati baietii pentru a avea timp de mine. Multumesc. vezi in tomesti mai sunt niste baieti care repara la troita faci dreapta in popricani un baiat radu in baza 3 oreste sprint pod piatra madrs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate