Sari la conținut

sjohnnyc

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi

sjohnnyc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sjohnnyc

    Casca Scorpion

    E bun asa. Omul la betie spune adevarul. » Post actualizat in 04 Aug 2017 11:31 Salutare. Pana la urma m-am hotarat asupra unui Exo 710. Vreau sa cumpar si o viziera. Observ ca sunt Light Smoke, Dark Smoke si Mirror. Are cineva sa imi imparta si mie ceva opinii. Bine inteles ca seara-noaptea este dificil cu o viziera colorata. Insa am citit cateva opinii in care spun ca varianta mirror e oarecum ok si la lasarea serii. Varianta light e prea deschisa? Ar trebui sa merg pe dark (oricum nu e chiar asa dark varianta de la scorpion)? Intre dark si mirror difera doar exteriorul sau si vizibilitatea pe interior? Se vad la fel din interior? Ms. de ajutor. Zi buna. » Post actualizat in 15 Aug 2017 19:59 Salutare. Dupa cum spuneam ultima data a venit si casca. Un scorpion Exo 710 Air. Am ales modelul asta din 2 motive cele mai importante pentru mine si anume este foarte ventilata si foarte usoara (aprox 1300g marimea M). Este destul de sigura e din fibra nu policarbonat. Inchidere doulble D. Faptul ca nu ar ochelari incorporati o face si mai sigura. Pentru mine oricum nu este deloc impediment lipsa lor. Ca marime eu am 56,5 cm circumferinta. tot ce am tot probat se potrivea M. Se potriveste perfect pe capatina mea M-ul. E un pic fixa la obraji dar cand o sa ia forma obrajilor o sa fie perfecta. In rest nici nu o simt pe cap. Fata de Nolan 87 alternativa pe care o luasem in considerare e ca o pana. Nolanul chiar o simteam ca e grea. A fost comandata de pe net fara sa probez inainte. Nici nu as fi avut cum proba. Asa ca nu am tras nici o teapa vreunui magazin cum eram acuzat mai sus cu "practici nasoale". Mai mult de atat am dat exterm de putin fata de cat as fi dat la un magazin in romania. Acum sunt mai relaxat ca am scapat de problema si toata treaba e cum trebuie. Multumesc tuturor de ajutor. Va salut.
  2. sjohnnyc

    Casca Scorpion

    O diferenta intre online si magazin o sa fie garantat tot timpul. Partea proasta e ca in Iasi nu ai ce proba. Ce am gasit este MT, LS2 si Nolan. Degeaba vorbim cat timp este aproape imposibil sa cumperi ceva din magazin cat timp nu este. Nu ma deranjeaza sa iau mai scump din magazin (normal, trebuie si ei sa traiasca cu un ados ceva) dar nici nu imi convine sa dau cu >50% mai scump decat online, stiind ca au surse de achizitie. In general magazine au cateva modele ce cred ei ca se vand, restul tot online. Ia spune de cate ori ti se intampla sa intri in magazin sa ceri ceva si ti se raspunde "nu avem dar putem comanda". Ms.
  3. sjohnnyc

    Casca Scorpion

    Stie cineva daca pot gasi casti Scorpion la un magazin din Iasi? As vrea sa probez ca sa nu cumpar orbeste. Tot aud pareri ca nu se prea potriveste marimea standard la castile Scorpion. Multumesc.
  4. Nici nu a depasit coloana prin dreapta. Cea zis daca tot m-am bagat sa ii dau ca trec. O sa mai faca asta pana intr-o zi cu mai putin "soare pentru el/ea". Genul asta de neacordare cauzeaza multe accidente. Eu belesc bine ochii in intersectii chiar daca am verde sa nu belesc altceva dupa. Si cea mai tampita manevra este ca dupa ce vezi ca ai gresit nu ii dai sa treci, sa eliberezi, pui frana ca prostu sa incurci si mai tare. Nici pieton nu cred face mare branza un personaj ca asta. Zi buna.
  5. Salutare. Am fost saptamana asta la 2 magazine si am probat cateva casti. La primul magazin avea ls2 si MT. MT neam nu se potrivea la capul meu si ramele nici nu puteam macar sa le strecor un pic. Apoi am testat cateva ls2. Am ramas cu gandul la ls2 metro (flip-up). Pare bine aerisita, pot pune ochelarii pret 800-850. Apoi am vizitat al doilea magazin si a inceput indoiala. Ma intrebat in ce buget vreu am zis 800-1000 si mi-a recomandat nolan n87. Am mentionat ca am luat in considerare si ls2 metro si a discreditat omu firma maxim. In schimb a laudat n87 cat a putut. Ca e cea mai buna casca din 2016 si probabil si anu asta. Ca a castigat premiu pentru cea mai buna casca din toate si alte premii, etc. Lasand lauda era confortabila casca am putut pune ochelarii, am tinut-o pe cap cel putin 5 minute cu tot cu ochelari si totul era ok. Fara durere, fara deranj la ochelari sau sa ma simt sufocat. In magazin pretu era de 1250. Era modelul crom periat. Daca vreau simpla ma incadrez in 1000. Din cine are n87 cum e cu aerisirea? Se ventileaza bine? Cu zgomotul cum e? Am citit pe louis.de ca nu ar fi prea silentioasa altii spuneau ca e mai silentioasa decat schuberth c3(ma indoiesc ca asa o fi). Eu vreau casca alba. Se intretine greu casca alba? Se ingalbeneste? Etc... Multumesc.
  6. Salutare. Vreau sa vad un Motor in Iasi. Si am si eu nevoie de un ochi priceput. E un Kawasaki EL250. As apela la sprint sau la madras insa cred ca sunt prea ocupati baietii pentru a avea timp de mine. Multumesc.
  7. Salut despre ce model anume faci referire?
  8. Salutare. Multumesc pentru sfaturi-pareri tuturor. Pe cat posibil am sa incerc sa probez intai. Zi buna.
  9. Salutare. Vreau sa imi cumpar o casca. Dilema vine de la faptul ca port ochelari de vedere. Automat la prima gandire mintea se duce la o casca modulara. Dupa capul meu am gasit un shark evo one sau evoline3. La pret pt buzunarul meu sunt un pic scumpe. Pe review-uri am tot vazut ca locul pentru rama la ochelari are o zona scobita ..... asta e motivul principal pt care am ales aceste 2 modele. E posibil sa gresesc cautand modulara poate si un fullface se preteaza la ochelari, nu stiu deci un sfat este binevenit. Ar fi si alte optiuni ? Ar fi si altceva mai ieftin ? Ma intereseaza sa fie destul de ventilata (se foloseste in oras) si sa pot purta ochelarii de vedere. Multumesc de ajutor.
  10. Am fost si eu pe acolo e foarte unic locul sa zicem asa. Mi-au placut foarte tare sobolanii aia roscati care stau pe margine si cand vii iti taie calea. Incearca si ei senzatii tari, numai ca pentru unii e si ultima. Foarte frumos locul. Nerecomandat fumatorilor
  11. Salut. Ms. pentru raspunsuri. Am observat ca are saua si coada de 600. Cea de 600 e mai confortabila fata de 400. O fi asta motivul schimarii sau a facut POC. Nici furca nu pare a fi a de la GSF (cel putin partea de sus). Cautam modelul VV din 97 e ultimul model inainte sa se inchida productia. E cel mai echilibrat din toata generatia lui. Cred ca asa am sa fac am sa postez un anunt de cumparare. Devine agasanta cautarea. Fie sunt cu diverse probleme una mai mare ca alta, fie sunt foarte departe. Oricum pe OLX e Jungla Observ ca cea mai buna piata e in zona Timisoara-Oradea dar e si foarte departe eu fiind din Iasi. De cautat caut GSF 400, 600 sau SV650. Zi buna sa aveti.
  12. Salut. rapid raspuns. Iti spun sarmana si un picior daca ai reusi. Seara buna.
  13. Salutare. Am si eu nevoie de un mic ajutor de la cineva din Bucuresti. Am gasit pe OLX un gsf 400. https://www.olx.ro/oferta/suzuki-bandit-400-v-v-ID45ZyC.html#4100976463 Cunoaste cineva motocicleta sau persoana care il detine? Dupa nr. de inmatriculare e usor sa iti sara in ochi (FUMul). Fata de informatiile de pe olx proprietarul a spus asa: "Salut, la mine nu a fost lovita, am schimbat eu farul si ceasurile, gume in 2015 noi, in 2016 un rk, ambreaj, carburatie, bujii, baterie.. etc. Este pe numele sotiei o am de 4-5 ani in care cred, nu am mers mai mult de 3000 km de cand o am. De stat a stat afara de anul trecut din martie cand am luat o de la mecanic. Mai multe daca esti real interesat la fata locului. Merci" Eu sunt din Iasi si pana sa ajung eu in Bucuresti imi incerc norocul pe forum poate este cineva care a vazut motorul sau stie persoana. Putin ciudata abordare, probabil are vreun defect la motor de nu a mai folosit-o de aici si pretul. Oricum am sa mai vorbesc cu omul maine, poate mai aflu ceva, poate mai trimite ceva poze ca am cerut. Sper sa fie mai intelegator ca nu bat un drum de la Iasi la Bucuresti fara detalii concrete. Multumesc de ajutor.
×
×
  • Creează nouă...