go.dragos Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Salutare, De curand am schimbat toate cablurile de pe ghidon si implicit am dat jos toate manetele. Cand am pus totul la loc am probleme cand schimb vitezele in sensul ca la apasarea ambreiajului se opresete motorul (in mers). Are cineva idee ce de unde ar putea sa fie??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 (editat) Salutare, De curand am schimbat toate cablurile de pe ghidon si implicit am dat jos toate manetele. Cand am pus totul la loc am probleme cand schimb vitezele in sensul ca la apasarea ambreiajului se opresete motorul (in mers). Are cineva idee ce de unde ar putea sa fie??? La ambreiaj ai un contact verifica-l sa nu ai un fir de la el in scurt, uita-te si pe schema electrica ca sa vezi cum e legat, de acolo as pleca. Editat Mai 18, 2017 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
go.dragos Postat Mai 18, 2017 Autor Share Postat Mai 18, 2017 Good point! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate