wawessh Postat Mai 23, 2017 Autor Share Postat Mai 23, 2017 Eu sunt coruptibil la astfel de ture. Ideea e ca vineri si sambata sunt la mare(teambuilding), duminica teoretic liber, luni plec la Paris cu treaba si vin joi. Vineri vreau sa plec in Grecia cu 990-ul pana luni. Asa ca singura mea zi e duminica asta, dar parca nu as vrea sa risc asa mult fix inainte de atatea deplasari. Se pot face ture pe forestiere si cu motoare care nu sunt neaparat de enduro. Problema e ca scade mult placerea si mai ales viteza medie. Intrebati-l pe Jumba cum a mers cu CB500 sau ceva in genul asta. Ramane sa ne auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Daca mai planuiti ceva, poate faceti topic ca acum. M-ar tenta si pe mine, daca ne potrivim cu programul, de data asta nu am zis nimic din cauza vremii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vacaroiux Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Salutare, in perioada 1-5 iunie va ganditi sa mai organizati ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Vezi aici: /index.php?/topic/744350-grup-adventure-touring-offroad-bucuresti/page-4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate