Yaho0o Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 Salutare , Stiu ca sunt destul de putini in RO care au acest model, dar am deschis acest topic pentru a strange mai multe informatii despre acest model pentru posesori si viitorii posesori. Ce plusuri si ce minusuri are? Ce lichide sa folosim ? Pentru cei din Bucuresti ce mecanic bun stie sa serviseze RC8-ul ? Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarefilip Postat Martie 1, 2021 Share Postat Martie 1, 2021 Salutare,chiar si dupa atata timp de la deschiderea acestui topic RC 8 nimeni nu a raspuns si comentat despre acest model. Ma bate gandul sa achizitionez acest model,odata cu iesirea lui pe piata a mai scazut la pret insa nu s.a gasit nimeni sa ne impartaseasca curiozitatea. ca prea e tentant modelul! O fi buna??? Hahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Aprilie 14, 2021 Share Postat Aprilie 14, 2021 Am avut eu, dacă găsești unul bine întreținut eu zic sa-l iei. Ciclistica, cuplul si sunetul sunt fenomenale Intreinerea este similara ca la orice alta motocicleta de viteza, nu vad un motiv de îngrijorare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate