john17 Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 Totul e sa nu urmati scoala moto-forestiera absolvita de @xael, oricare dintre celelalte e ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdann17 Postat August 14, 2018 Share Postat August 14, 2018 Salutare! Titlul topicului "Școala moto serioasa in București" m-a determinat să scriu ce am scris. Credeam că despre asta e vorba, sa recomanzi o școală care din punctul tau de vedere este ok. Eu pe asta am făcut-o și mi s-a părut super. Doar ce mi-am luat "A-ul" și abia am inceput sa frecventez forumuri și alte grupuri cu și despre motociclete, e normal sa fiu user nou, fara postări. Nu am să înțeleg vreodată gândirea asta. Nu te oblig să o faci pe asta, doar o recomand. Știu că de obicei lumea nu scrie de bine. Român fiind, intri pe net și te plângi că ai fost in locul "X" și că nu ți-a plăcut, că la magazinul "Y" și te-au păcălit s.a.m.d. Drept mulțumire pentru serviciile lor, eu am decis sa pun postarea precedenta aici. Încetați cu răutățile si fiți mai deschiși la minte. Zi faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate