Jump to content

l.u.v

Admin
 • Content Count

  11,064
 • Joined

 • Last visited

About l.u.v

 • Rank
  Vânturător de țărână și alergic la prostie..

Contact Methods

 • Yahoo
  vicluigi@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BUCURESTI
 • Carnet moto din
  2004
 • Motocicleta
  GTR paișpesute

Recent Profile Visitors

8,049 profile views
 1. Am dat și de niște falii groaznice, cazi cu tot cu motor în ele. Nașpa!
 2. Acum am ajuns și m-am cazat în zonă, plin de motocicliști străini. Nouă ne pute. Ăștia sunt niște prosti, să-și bage sculele pe drumurile astea! Drumul bun, mai este peticit, mai sunt și gropițe și denivelari, și porțiuni asfaltate proaspăt. Nisip este și la mare, dar acolo văd că nu deranjează pe nimeni. Pentru cine este rudă cu Mike Doohan, există Adâncata.
 3. Da, am și sunat la importator și l-am întrebat, ca să fiu sigur. Dealtfel este o diferență clară între temperatura ambientului și ce afișează senzorii, pe 33 grade afară îmi arăta cu 7-8 în plus și întotdeauna pneul cu propulsie arată cu 4-5 grade mai mult.
 4. Într-adevăr, pe lângă presiune, monitorizează și temperatura aerului din cauciuc. Nu știu cât este de precisă, dar este interesant să vezi diferențele de temperatură din gume în perioade diferite și pe temperaturi diferite.
 5. Resoftare, dacă ar fi să o fac, aș face-o doar ca să-mi gâdile orgoliul. La cum trage motorul, cât este de echilibrat și elastic și mai ales la ce îl folosesc eu, nu este cazul. Nu cred că sunt capabil nici 25% din ce poate motocicleta asta, și o spun eu, care totuși nu mă târăsc pe drum. Pur și simplu are o putere și o rezerva de putere cu care nu ai ce face pe stradă, în traficul uzual. Cât despre greutate, da, poate fi considerat un motor greu la manevrele de pe loc , dacă nu vii după ceva asemănător sau mai greu ca ăsta. În afară de sistemul idiot Kipass, totul este la superlativ pe mobră.
 6. Sărăcie coane, eu tânjeam după un Bajaj nou / nouț, dar n-a fost să fie Ți-aș spune că abia am băgat în panarama asta vreo 2000 euro în look, opționale și întreținere în prima mie de km de când am luat-o, dar mi-e frică să nu mă întrebi detaliat . De unde să mai scot încă 150 pentru niște gume faimoase, ca să ma dau până la Mc și înapoi și să-mi ajungă și de un meniu mare? Abia am scăpat până pe Transalpina, dar am dus-o împinsă și la coborâre am oprit motorul, gazul este expensive în zonă.
 7. Am făcut vreo 2000 km cu noul set Mitas Touring Force. Le-am luat din curiozitate, dar se pare că am facut o alegere foarte bună. Aderență superbă pe orice tip de drum și vreme, extrem de silențioase la rulare. Prețul.. 850 ron vs 1300 PR4GT / 1570 ron PR5GT
 8. Merge refolosită de multe ori, cu condiția să o strângi la cuplu, sau omenește, dacă ai mână formată la șurubăreli.
 9. Dacă este o dimensiune comuna nu o să găsești, decât la comandă. Toți livrează cam la același interval.
 10. Vand suport de număr rabatabil, să știi o treabă
 11. Evident că ce am spus mai sus legat de frumusețe este părerea mea. Despre LT am susținut și susțin că a fost cea mai confortabilă motocicletă. Și m-am dat și cu GL și cu GTL, că alți rivali nu are. Adevărat, pe GTL nu am mers suficient încât să-mi fac o părere îndeajuns despre confortul oferit, poate fi pe acolo. Nu știu unde / ce ai citit sau scos din context, dar dacă îmi dai un link, discutam pe baza lui. Despre GTR nu vorbesc eu, ci cifrele oficiale. Citește-le, dacă ele spun ceva diferit de ce susțin eu, îmi poți atrage atenția. Restul sunt vorbe contorizate în postări.
 12. K1600 are 160 cp, adică fix cât are și GTR ul cu ram air, dar care îi atinge cu aprox. 1000 rot/min mai sus. BMW are cuplul mai mare din cauza cilindreei. Cu toate astea, are viteză maximă cu 10 km/oră mai mică decât GTR ul. Legat de raritate, încă odată, sunt rare la noi. În Vestul Europei, în America, Canada și Asia sunt cluburi cu zeci de mii de posesori, iar modelul este foarte iubit și are aura unei motociclete trainice și bine făcute. Pe lângă faptul ca este de departe cea mai mișto ca look față de concurență.
 13. Nu înțeleg, cum adică singura 4l cu cardan? FJR 1300, bmw k1200 / 1300, toate au aceeași concepție. Confunzi GTR cu ZZR.
×
×
 • Create New...