Jump to content

l.u.v

Admin
  • Posts

    12,780
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Yahoo
    vicluigi@yahoo.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    BUCURESTI
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    GTR paișpesute

Recent Profile Visitors

13,436 profile views

l.u.v's Achievements

  1. E cam la ghici cu bateriile. Eu am pus Rombat pe mașini și motor, sunt mulțumit de ele. E drept că am doar vreo trei ani cu cea mai veche pe auto, dar pana acum nicio problemă.
  2. Acumulatorii de genul costă între 400 și 1000 ron. Tu ai vreun plafon?
  3. Te-am mai întrebat mai sus. Din moment ce tu habar nu ai unde sunt siguranțele cu ce te-ar ajuta un sfat ce ține de tehnică? Mai exact, ce speri să rezolvi aici dacă tu ai două mâini stângi? Dacă tot vrei respect, păi atunci respectă sfaturile sau ideile care ți se dau.
  4. Și cu ce te ajuta topicul ăsta dacă habar nu ai unde e una / alta? Mai bine spune de unde ești, poate primești recomandări de electrician moto.
  5. Centura aia e atât de nenorocită și periculoasă nu atât din cauza aglomerației, cât șleaurilor formate din cauza camioanelor.
  6. Am rezolvat cu etrierul. Upgrade-ul la discuri de la 295 la 330 mm se simte mai ales la frânări la viteze peste 100-110 km/oră. Dacă apăs hotărât am impresia că-mi rupe basculele . Interesant este altceva, nu-ți mai dai seama parcă de masa mașinii plus că ai nevoie de cauciucuri bune, cu aderență. Altfel blochează și mergi târăș cu becul de ABS/ESP pâlpâind în bord. Trebuie să fii pasionat. La textil e mai complicat deoarece se murdărește repede. Avantajul e că textil ul este mult mai durabil decât pielea. Acum cu piele e mai simplu. Secretul este să o hidratezi constant. Eu folosesc un burete și lapte demachiant Doina. Curăță și hidratează excelent interiorul, fie că este piele naturală sau artificială. Nu-ți ia mai mult de 20 minute să ungi un interior (scaune, fețe de uși, volan și manșon schimbător) și dacă o faci odată la 2/3 luni este perfect. Pielea va rămâne moale și nu se va crăpa. Eu am tot timpul la mine un puf din plastic cu soluție specială plus lavete și o țin din scurt când se murdărește. Plus că ai mei se comportă la fel: nu mâncăm nimic în mașini iar intrarea și ieșirea se face deschizând larg ușile și trecând picioarele peste praguri. Fără târșâit și frecat de podele, fețe de uși etc. Pare complicat, dar în esență este vorba de respect față de tine și banii investiți în mașinile respective.
  7. Am transplantat și tapițeria din piele perforată împreună cu fețele de uși. Astea sunt din piele "creponată", mă bucur mult ca le-am găsit. Interiorul arată acum într-un mare fel!
  8. Șnurul ala din silicon de pe pinlock vine din fabrică, nu se lipește nimic în plus. Confirm! Am un X lite 1005 la care se insinuează condens în interior atunci când e iarnă, chiar dacă este etanș pe garnitură. Trebuie să o deschid puțin la intervale regulate, intră curent, dispare și tot așa. Dar atunci când este iarnă și frig.
  9. Exact cum spune Mircea mai sus. Cele omologate au serie și un certificat. Nimic complicat, doar muncă de căutare pe net. Îți dai seama de diferențe după cum arată. Cauți modelul respectiv pe net și compari cu ce ai găsit să cumperi. Iar la motoarele care au evacuări aftermarket vezi ce brand au apoi cauți site-ul lor. Intri și vezi dacă oferă omologare stradală pentru modelul tău. Ca idee, în general brandurile mari oferă omologări (Yoshimura, Akrapovic, BOS, Mivv etc). PS : în imagine ai ca model o certificare Akra pentru GTR 1400
  10. Păi ia-le pe cele mai mari din ofertă. Presupun că le cauți într-un magazin online gen Touratech / Wunderlich. Cei care le produc țin cont de aceste aspecte.
×
×
  • Create New...