Jump to content

l.u.v

Admin
 • Posts

  12,296
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Yahoo
  vicluigi@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BUCURESTI
 • Carnet moto din
  2004
 • Motocicleta
  GTR paișpesute

Recent Profile Visitors

11,263 profile views

l.u.v's Achievements

 1. Sa te bucuri de ea, pentru ce l-ai luat și în condițiile tale este ideal. La ce trafic este în București nici nu are cum să fie vreo diferență.
 2. Păi vezi că de astea spunea Capone că merg purtate. După ce sosesc le probez de curiozitate și-ți spun ce și cum.
 3. Ce mitocănie sinistră! Lume multă, oameni puțini!
 4. Salutare! Mersi încă odată tuturor, le-am comandat pe cele recomandate de @capone Nu am nevoie decât să îmi bâzâie decent în urechea dreaptă când merg cu bicicleta (merg cu stânga libera) și să nu le încarc odată la două zile. Să dai 8-9-1000 ron pe niște căcaturi mi se pare nu știu cum.
 5. Nimeni nu ține cont de cerința băiatului, ați scris numai bălării! XXX - @autor, să nu pleci niciodată la drum fără o păpușă gonflabilă umflată pe post de pasager. În caz că te lovește cineva din spate vei cădea pe moale, iar dacă vei înnopta undeva aceasta îți va fi de real folos.
 6. Nu e problemă, ai învățat ceva cu ocazia asta. Referitor la agregat, exact cum spunea un coleg mai sus, mergi la niște cursuri moto, chiar dacă îl poți conduce cu "B" - ul e totuși o scula mult mai periculoasă decât o mașină. Baftă!
 7. Fără supărare, dar dacă nu te pricepi, de ce-l cerți pe om? Nu-ți înțeleg deloc intervenția... Nu e greu dacă înțelegi ansamblul. "Nu întotdeauna cine îți dă o palmă îți vrea răul și cine te mângâie îți vrea binele." Nu-l cert, amendez doar dezinteresul pe care l-am observat la majoritatea celor tineri și am procedat la fel cum fac și cu fi-miu. Se scufundă orbește și iau de bun tot ce scrie pe platforme și social media, fără să mai aibă minima curiozitate să întrebe și dpdv legal direct la sursă! De data asta se pare că iese bine, dar o minimă cercetare înainte îl scutea de emoțiile și nopțile nedormite acum. Sunt convins că a învățat ce trebuie să facă.
 8. Sunteți fenomenali! Cum să fii mă atât de naiv încât să-ți cumperi ceva pe roți, să ieși pe drumurile publice și abia după ce te oprește poliția să vii și să întrebi pe grupuri ce categorie de permis îți trebuie? Filmul are valoare fix zero în fața legii. Sunt curios de cum se va finaliza, dar dacă ți se va face dosar penal vei plăti o amendă penală de câteva mii bune de ron, ți se va anula permisul auto și vei putea da din nou examen de redobândire abia peste 6 luni de la finalizarea procesului. Bineînțeles, cu aprobare de la poliție. Vezi face drumuri la procuror cu declarații, apoi la tribunal, iar toată tevatura asta va dura în cel mai norocos caz 6-7 luni, dar au fost cazuri și de 2-3 ani. Asta dacă nu ai ceva pe coadă! Mie mi se pare o glumă bună, tu ce zici?
 9. Nu te-ai gândit măcar o secundă ca înainte de a da banii pe așa ceva să trimiți un mail la poliție și să întrebi cu ce categorie de permis se conduce?
 10. Pui ușor până iese afară, nu o să-ți între 180 ml deoarece mai rămâne în grup. Nu se întâmplă nimic, are supapă de prea plin.
 11. București — Sibiu - Brașov - București, plecare 07:30
 12. În teorie da. Pratic se va lovi de ce i-am spus eu, timp pierdut până îi vin piesele, unde o depozitează, bani cheltuiți cu reparație pe la mecanici, apoi alt timp și nervi la revânzare. În cazul meu probabil că aș fi câștigat vreo 7-800 euro în plus, dar punând în balanță toate cele nu am mai stat pe gânduri, am preferat mai puțin dar i-am avut după două zile, fără chin și efort.
×
×
 • Create New...