Jump to content

l.u.v

Admin
 • Content Count

  11,589
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About l.u.v

 • Rank
  Vânturător de țărână și alergic la prostie..

Contact Methods

 • Yahoo
  vicluigi@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BUCURESTI
 • Carnet moto din
  2004
 • Motocicleta
  GTR paișpesute

Recent Profile Visitors

9,555 profile views
 1. Ma bufnește râsul, dar îmi dau seama că probabil ai avut probleme mari cu "firmele", de consumi atâta energie însirând pe 2 pagini atâta înfocare proletară. Nu știu ce experiențe ai avut tu în relația cu alte firme, dar par înfricoșătoare L-am trimis la o firmă specializată deoarece ăia îi spun exact ce acte îi trebuiesc. Și îl și învață ce are de făcut ca să-și rezolve problema.
 2. Nu ai înțeles. Eu îți spun să pui toate întrebările legate de acel fiscal lipsă unei firme care se ocupă cu înmatriculări. Eu au experiență și îți vor spune ce și cum.
 3. De ce nu cauți tu o firmă care se ocupă cu acte auto? Dacă nu ai în zona ta, ia legătura cu ei prin mail. Altfel stai și bâjbâi, ascultând ce spune unul / altul.
 4. Cred că dai o informație greșită. Am înscris două mașini la sectorul 6 în București și nu m-au condiționat să plătesc nimic din impozitele / taxele restante! Te obligă într-adevăr să achiți tot, dar DOAR în cazul vânzării. Asta este esența.
 5. Va trebui să plătești toate taxele și amenzile pe anul în curs care apar pe numele tău la fisc doar dacă vrei să vinzi mașina sau scuterul.
 6. Ăla nu mai poate fi lipit? Dacă nu, cauta pe google firme care confecționează radiatoare. Trimiți radiatorul tău și ei îl refac. În trecut mi l-au făcut cei de la Romradiatoare Brașov.
 7. Bec ul ți-a dat mai sus un sfat bun. Poți cumpăra fie un adaptor pe care îl legi la baterie, fie unul adaptabil la prizele BMW. Ctek au și chargere și acele adaptoare. Eu am la GTR pe cel din prima imagine, are și leduri de control. https://images.app.goo.gl/xV6idSUd6wVD7E2S8 https://images.app.goo.gl/P7RCJCURWteRNc3F6
 8. Ia-ți un scuter care îți place, cu ABS și diametrul roților cât mai mare. Restul e polologhie, nu contează ce am alege noi pe banii tăi, pentru că suntem diferiți. Dacă spui că stai într-o parte pe el la stop mă gândesc că ai 70 kg ud, deci iarăși este irelevant ce aș alege eu, care am 184 și 102 kg.
 9. Un soi de Adonis. Arăta mult mai bine înainte.
 10. Un film de 9 minute care îți arată cum se cositoresc 2 fire lițate. Pentru o segmentare e necesar un serial cu 24 episoade. La ce văd, este clar că e o treabă care îți pare simplă, dar te depășește cu viteză. Referitor la tipul miezului, nu trebuie să secționezi conductorul ca să-ți dai seama ce are înăuntru O simplă dezizolare fină longitudinală de 2 mm îți dezvăluie secretul focului. Cum ți s-a mai spus, acolo este fir lițat. Revenind, caută un electrician priceput care să-ți rezolve problema.
 11. Salut, Ți-am mutat topicul pe aria potrivită. Am editat și titlul, te rog ca pe viitor să pui titluri cât mai concise la topicuri.
 12. Dacă ne spui și orașul..
 13. Intr-adevar, cea mai buna izolatie este data de puf si stratul de aer retinut de acesta. Dainese Antarctica costa in jur de 2500 euro costumul, mi se pare o suma foarte mare pentru o geaca din puf livrata pe interior. Am luat din Decathlon o geaca cu puf, izoleaza extraordinar de bine pe sub costumul moto. Avantajul mare este ca intra si se muleaza perfect pe dedesubt si nu ocupa spatiu mult in bagaje. Nu gasesc insa pantaloni din puf pe nicaieri, ar fi fost o combinatie perfecta. Legat de echipament electric, am vazut recent la Macna. Acumulatorii individuali tin insa destul de
×
×
 • Create New...