Jump to content

l.u.v

Admin
 • Posts

  12,683
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Yahoo
  vicluigi@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BUCURESTI
 • Carnet moto din
  2004
 • Motocicleta
  GTR paișpesute

Recent Profile Visitors

12,111 profile views

l.u.v's Achievements

 1. Crezi că ei fac în coloană 15 minute de la Arcul de Triumf la Piața Presei?
 2. Sunt puțini taximetriști care fac Uber. Aia măcar au o știință și experiență a străzii. Uber fac în general mulți visători care au auzit ei că faci vreo 3000 euro pe lună. Am avut și eu un coleg, a făcut vreo două luni și s-a lăsat. Munca e grea, altfel plecau evreii cu ea în spinare..
 3. Salut, Nu îmi dau seama ce nu ai găsit, sunt topicuri cu zeci de păreri despre ambele modele în parte. Chiar recent este unul în care se discută concret : După cum spuneau și colegii, niciuna nu este pentru oraș. OK, aici depinde și de oraș, că una este Țăndărei și alta Cluj. În oraș îți iei un scuter sau o bicicletă electrică, pentru afară ce vrei tu. Și nu e relevant pentru tine ce am alege noi, ci ce ți se pretează ție. Caută amici care au așa ceva și urcă-te pe ele, ideal ar fi să și mergi.
 4. În 1800 populația era de ~ 1.7 miliarde. Acum suntem 8. Fiecare cu nevoile sale. Dacă ne gândim ce presiune pune numărul acesta inclusiv pe rețelele electrice mie nu mi se pare așa amuzant. O să îmi revină optimismul dacă se inventează un sistem și curentul va fi transmis prin Wi-Fi. Eu nu înțeleg unde e graba asta pe tine! Posesorii de ev uri sunt relaxați, îi duce aplicația unde este nevoie. Sculele astea sunt pentru oameni activi. Tu cu termică bei un șpriț și sforăi până dimineață. Păi unde e simțul civic?
 5. Subvenții generoase și stații free. Niște credite cu 0.2% dobândă pe 33 ani pentru iubitorii de EV uri ar fi Sfântul Graal pe tărâmul mocangelii. Restul, capul la fund! Păi eu le zic la obiect, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți placă. Am senzația că-mi faci program?
 6. De fapt sunt vreo 45.000-50.000. Cu atât vinde Tesla gunoaiele, nu uita de subvenții. A spus-o cineva mai sus, nu stau să caut. Ideea e că toți se raportează la ei, tocmai din cauză că au fost primii.
 7. Și când mor aș prefera un sicriu din a doua poză în locul criptei din prima. Diferența este că în Tesla aș muri de inimă rea cu mult înainte de a-mi veni sorocul. Este irelevant ce se întâmpla atunci. Discuția se poartă despre ce era 130 ani mai târziu. În imagine este EKlasse. Cam atât costa pe atunci. Mizeria asta sinistră are preț de mașină de lux, asta e problema. Plătești lux și ești înconjurat de mușama, plastic și trimuri lucioase. Dar la câtă trepanare există și ce vremuri trăim nu mă mai mir ca sunt destui care dau banii pe așa ceva. Dar până acum o țineați că Tesla e port stindard, sunt pionieri în domeniu etc. Când oferă mușama pe scaune și volan sunt lipsiți de experiență?
 8. Procentul celor care stau la periferii și își cumpără așa ceva e nesemnificativ. Pentru ceilalți infrastructura e o problemă. Plus rețeaua electrica care este veche și am dubii că va rezista.
 9. Într-un oraș și așa urât cum ar fi să mai fie și fire atârnate de pe blocuri?
 10. La ce te referi cand zici interior si comparatie cu un Mercedes de acum 20 ani ? La Bellu. 50 de miuțe în 2004 vs 2023.
 11. Făceam comparație doar despre eleganța interioarelor. Tesla arată ca o criptă. În România situația de acum 20 ani este și acum și va fi și în următorii ani. Atâta timp cât cei mai mulți stau la bloc este clar. Iar legat de viitorul mai îndepărtat, dracu știe ce va fi. Cu un război în inima Europei care mâine poate deveni unul mondial eu ma feresc să fac vreo predicție. Fiind diferiți avem și gusturi diferite. Eu am argumentat mai sus clar de ce o electrică nu este valabilă pentru mine.
 12. Eu am Freecom 4+ (JBL) și nu am ce să-i reproșez. I-am luat lui fi miu Cardo 2x cu difuzoare JBL (900 ron nou), impecabil.
 13. Păi aceasta categorie e predominantă. Situații cum este colegul Mircea sunt destul de rare. Adică electricele nu și le iau oamenii săraci din rațiuni de economie.
 14. Ooo, comparația e departe de a fi făcută cu cele două branduri! Interiorul la Tesla din 2022 nu se poate compara cu un Mercedes de acum 20 ani nici în glumă! Compar cu mașini mai low. De pildă Skoda Octavia sau Toyota Corolla din același an. Orice interior este cu mult peste ce oferă Tesla.
 15. Stau la bloc. Am o viață și vreau să mă bucur de ce-mi place. Nu-mi place cum arată exterior, interior. Nu am nervi să aștept să se încarce. Traseul în concedii mi-l planific eu, nu mașina în funcție de stații. Tot din chestia cu am o viață - nu sunt în postura să ling brânza pe lângă sticlă de dragul economiilor, mulțumesc lui Dumnezeu! Prefer ca în anii care îi mai am să cheltuiesc în plus 10.000 euro pe combustibil dar să mă simt regește în mașinile mele. Nici nu am bărci de bani ca să-mi fac un moft costisitor. Și nici ipocrizia să îmi iau o arătare din asta pe bani mulți doar cu titlu de jucărie. Am cunoștințe bogate, au mașini termice cu motoare mari la greu, unu are o fabricuță care poluează grav. Dar au și o electrică de 50.000-70.000. Îi doare în cur de emisii și verde dar na, și-au luat jucării pentru oameni bogați. Îi întreb care e rațiunea. Cașcaval au, ecologiști nu sunt. Și se face liniște. Dar îi vede lumea.
×
×
 • Create New...