Jump to content

l.u.v

Admin
 • Content Count

  10,123
 • Joined

 • Last visited

About l.u.v

 • Rank
  Vanturator de tarana si alergic la prostie..

Contact Methods

 • Yahoo
  vicluigi@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BUCURESTI
 • Carnet moto din
  2004
 • Motocicleta
  Doispesute elte
 • Numar Moto
  B*120*KLT

Recent Profile Visitors

6,498 profile views
 1. - Invață să folosești privirea periferica. Vei vedea că in timp vei putea admira și peisajul și vei fi atent și la drum. - Mersul cu pasager implică o răspundere mare. Pe viitor trebuie să fii atent și grijuliu de doua ori mai mult. Si o nelamurire. Când ai declarat accidentul la spital nu au chemat poliția? In mod normal, dacă suferi un accident pe strada și il declari la spital, medicii sunt obligați să anunțe poliția, se deschide un dosar de auto vătămare care merge la procuratură etc. Mă miră, mai ales că a fost si o altă persoană parte vătămată.
 2. Jilava, am completat peste tot. Face orice in fibra de sticla si carbon kevlar. Da, le duci demontate.
 3. Un amic avea ceva asemănător, după ce a fost degeaba pe la unii și alții i-a dat un băiat deștept de cap. A măsurat fiecare evacuare în parte și a sesizat ca una era mai rece. A inversat bobinele și aia era problema, una nu lucra. Încearcă și asa ceva cu un pistol de temperatura.
 4. Pune te rog toate informațiile / pozele de pe OLX aici, este păcat să ștergem anunțul. Citește regulamentul bursei!
 5. Incredibil, câte lucruri periculoase se ascund în combinația curent electric și cabluri de transport! O poți hali ușor și ca om în toată firea, mai ales chestia aia cu lanseta de carbon pe sub firele electrice. Nu aș fi crezut! Și dacă tot suntem în punctul asta, ne spun și nouă cei care se pricep de care anume cabluri să ne ferim pentru a nu întra în acel arc electric? Nu mă refer la urcat pe vagoane și stâlpi de transport rețele, ci la posibile pericole care apar în locuri ce par inofensive.
 6. L-am sunat pe jiji Becali, dar nu-mi răspunde. Fiind despre oi și behăit el ar fi cel mai în măsura să ne lămurească.
 7. Eu nu am înțeles aia cu fata, grupul și profesorul. Pe ce vagon? Ce cauta să se urce pe vagon, mai ales ca era în grup și cu ditamai profesorul lângă.
 8. Din păcate aici nu te poate sfătui nimeni dintr-un motiv simplu, fiecare are gradul lui de rezistenta la durere sufleteasca. Este o vorba, boală lungă, moarte sigura. De aia spuneam și eu și colega de eutanasiere.
 9. M-am uitat de curiozitate pe situl MRA si Wunderlich, nu scrie nimic de viteza maxima. Eu insa nu as merge cu viteza aia cu un deflector din asta montat.
 10. Dumnezeu sa-l ierte! Cam riscanta pasiune ne-am ales! Pleci, dar nu stii daca si cum te mai intorci
 11. In primul rand cu apendice din astea nu se merge cu 28o km ora. Ale sunt viteze de parbriz stock!
 12. Bietul pusoi! Știu cum este, acum o luna mi-a murit pisică de 14 ani tot din cauza unei tumori, avea și probleme la inimă. Pe fostul - cel din avatar - pe care îl ținea maică-mea l-am eutanasiat când am realizat ca se va chinui inutil după ce își rupsese o lăbuță, avea 18 ani. Ia în calcul și varianta să îl eutanasiezi, nu se mai chinuie inutil și nici familia nu suferă din cauza lui. Știu că va durea, dar va fi scurt, îl înmormântezi și te bucuri de ceilalți, măcar mai aveți 3. La mine a fost ca un semn, cu vreo câteva luni înainte mi-a ieșit într-o dimineață de sub mașina actualul, era cât o palma. Luat, îngrijit, iubit, și acum după 1 an jumate are 6.3 kg.
 13. Fără probleme. Cum spunea și Adi, un bidon rezervă pentru completat și aia e.
×
×
 • Create New...