Jump to content

l.u.v

Admin
 • Content Count

  10,582
 • Joined

 • Last visited

About l.u.v

 • Rank
  Vânturător de țărână și alergic la prostie..

Contact Methods

 • Yahoo
  vicluigi@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BUCURESTI
 • Carnet moto din
  2004
 • Motocicleta
  GTR paișpesute

Recent Profile Visitors

7,325 profile views
 1. Domnule, mai sus puțin te rugasem o chestiune tehnică, să nu mai folosești butonul "citează", ci fereastra din josul paginii pentru a replica unei postări. Am obosit să-ți tot editez postările de care atârnă inutil citate ale unor replici anterioare. Se poate să ții cont de cerință ?
 2. Ai citit linkul? Trimite si un mail la primarie si vezi ce si cum. ps: Te rog să nu mai folosești butonul "citeaza" pentru orice replica, folosește fereastra din josul paginii pentru a posta.
 3. Doar contactul pus 12.1 La ralanti și în ture cu faza lunga / scurta între 13.9 și 14.3. Eu am norocul că am computer bord.
 4. Sună ca și cum aș fi singurul tâmpițel din lume care ia de bun un produs. Mă bucur sincer când dau de un conațional pregătit și școlit, care printr-un singur și decisiv șut în coaie destramă toată șandramaua suedeză, care este lider mondial în domeniul redresoarelor inteligente. Doar prin marketing. Eu recunosc că nu mă pricep, de aceea prefer o soluție testată de către un lider în domeniu în locul unor improvizații făcute din alimentatoare nu știu de care, la care trebuie să cositoresc nu știu ce cabluri adaptoare etc. Am plătit 350 roni acum vreo 7 ani pe CTEK, cu care îmi întrețin acumulatorii la 3 mașini și o motocicletă. Dacă suma asta reprezintă o căruță de bani, înseamnă că avem noțiuni diferite despre valoarea banului.
 5. Numai un băiat cu neuronii odihniți nu a auzit că piesele din cauciuc - oringurile, furtunurile și garniturile - îmbătrânesc, mai ales prin nefolosință. Este ceva să te faci singur de râs, afirmând niște inepții cu o naturalețe crasă, voit inteligentă. Hai că pauza s-a terminat, capul la fund, închide că te sunăm noi.
 6. Ai citit în răspăr, întrebarea despre amicul care a plecat iarna în Siberia cu mașina înspre Tiksi era adresata lui @Silver Arrow care a și confirmat-o, nu ție. Știu, și mie mi-ar fi plăcut să trăiesc într-o lume ideală, plină de oameni înțelepți și inteligenți, care să înțeleagă din prima rostul și sensul unui dialog, fără să fiu nevoit să mă repet. Acum, cum îți aranjezi tu povestioara pe partea de marketing este treaba ta, dar o vorbă spune că "mâna intinsa care nu spune o poveste nu primește de mâncare". Sigur, adaptată în cazul tău, sper că ai înțeles ideea. Eu unul nu aș pleca la un drum nici afară din județ cu cineva atât de convins de inutilitatea unei povești spusă când trebuie, dar ăsta sunt eu. Timpul va spune dacă am avut dreptate sau nu.
 7. Spălatul un tricou și un chilot în chiuvetă îți răpește cu 2 minute mai mult decât spălatul pe dinți. Dacă o să spui că nu ai timp să aloci pentru asta 5 minute în fiecare zi din timpul tău, înseamnă că ăla nu este concediu, ci chin. Mergi întotdeauna pe varianta unor tricouri cu combinații din poliester, găsești în Decathlon începând cu 40 RON bucata. Avantajele față de bumbac sunt multe, nu rețin transpirația, se usucă ușor, se spală ușor, nu se șifoneaza, ocupa loc puțin și nu trebuiesc călcate. Cu 3 tricouri care îți ocupa 15 cm2 faci tot concediul.
 8. Nu este vorba despre noroc, ci despre substanțele profesionale și tehnologia folosită. Pentru că este o enormă diferență între detergentul de la magazine și cel profesional.
 9. Scuza-ma, dar asta este o concluzie de om sarac, neinstruit si stiu ca nu este cazul tau. Difererenta intre un lucru profi si o chinezarie de 20 euro este data de functii, optiuni si putere, pe cand cu celalalt poti doar sa intretii. Un CTEK 5.0 costa 350 ron si are inclusiv functia de desulfatare, practic iti regenereaza bateria si o scoala din morti. Am o colega caruia ii tin masina nepornita in garaj de vreo 16 luni si odata am uitat lumina aprinsa, bateria nu mai avea gram de curent in ea. Am pus-o pe CTEK pe functie normala, a stat o noapte intreaga degeaba. Am zis ca-i gata, dar am incercat si pe desulfatare, a stat aproape 20 ore, credeam ca e degeaba, se incinsese zdravan redresorul, dar intr-un final a scos-o din moarte. Bateria merge si porneste bine mersi de atunci. Eu tot 5.0 am, pe frigul asta il tin tot timpul pe motor, bateria porneste brici agregatul
×
×
 • Create New...