Albert Jereb Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 La minutul 7:28 ce urat l-a furat pe colegul... Si mi se pare ca mergea prea aproape de microbuz, daca ala frana brusc nu stiu daca avea timp sa evite. In rest, foarte frumoasa iesirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Albert Jereb Postat Iunie 21, 2017 Autor Share Postat Iunie 21, 2017 La minutul 7:28 ce urat l-a furat pe colegul... A calcat pe o pitra acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Cu viteza aia nu ai timp sa admiri nimic.g daca te uiti la minutul 4:08 , o sa-ti dai seama ca se mergea la viteza de croaziera. de la minutul 6 pare ca video este redat cu viteza mai mare decat cea normala. s-a mers mai mult decat placut. foarte frumoasa inregistrarea. personal imi place foarte mult zona aceea, iar cand o sa-mi iau motocicleta sigur o sa fac un drum pe acolo : cascada bigar, baile herculane, 7 izvoare, valea cernei, valea jiului ... etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiZorila Postat Iulie 21, 2017 Share Postat Iulie 21, 2017 Frumos! Nice ride! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate