Alexandru Boros Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Salutare tuturor, Intentionez sa plec maine dimineata (14 Iulie 2017) din Bucuresti catre Slowride Transalpina fest. Ideea e ca ma voi plictisi pe drum pana acolo... Am spus o prostie! Ma voi plictisi in pauzele pe care le voi face pana acolo... doar, nu ai cum sa te plictisesti pe motocicleta, mergand pe serpentine. Duuuh! Tenteaza pe cineva sa impartim drumul pana acolo? In principiu, as incerca sa prind rasaritul pe autostrada (nu o sa se intample asta pentru ca nu ma trezesc niciodata la timp ) ), sa fac o oprire de aproximativ o ora in Pitesti (trebuie sa imi iau ceva echipament de acolo) si apoi sa imi continui drumul catre T.A. Intentionez sa raman vineri seara acolo (cort) iar sambata dis de dimineata, dupa ce imi iau la revedere de la x si y drumul meu continua catre Orastie pentru un eveniment privat. Dati un PM daca va tenteaza ideea si stabilim impreuna detaliile de drum. Cele bune, Alex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate