Sari la conținut

Alexandru Boros

Membru
  • Număr conținut

    319
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alexandru Boros

  1. Noi sa fim sanatosi! Viata e despre alegeri si despre asumare. Vorba lu' Serghei Mizil, "... cu multa stima si respect."
  2. Exact. Anvelopa de spate pusa pe fata si inversata. E vorba de un Michelin Sirac 110 / 80 / R18; dar si-a trait traiul, si-a mancat malaiul. Deja da vibratii urate in ghidon. INSA... la momentul ala a fost o solutie buna. As repeta experienta dar la Anvelopemoto n am mai gasit modelul. Iar pe alte site-uri e la un pret relativ apropiat cu un Pirelli tubeless de fata cu dimensiunile si profilul pe care l am vrut eu. La data achizitiei... a fost de vreo 3 ori mai ieftin ca o anvelopa de fata tubeless cu profilul cautat. Si nu a tinut 20 de mii de km... bag in ele... a tinut 19657 km... Ce? voi nu aveti un fisier enorm cu tot istoricul motocicletei in PC?
  3. Cumva, cred ca e si o chestie de a urmari clar niste pasi, nu as sti sa iti spun care sunt aia. Am folosit metoda cu chinga e suprafata de rulare ca sa aduc marginile anvelopei de buza jantei si apoi cu compresor. In cele din urma sare pe muchiile jantei. Am pus pe 2 motociclete indentice aceeasi anvelopa (TUBE TYPE ... de spate - no hate pls ) pe janta tubeless de fata. La una n am nicio problema si e aceeasi presiune... more or less de vreo 20 de mii de km.... la cealalta e nevoie de refacerea presiunii la fiecare 2 3 saptamani... Insa alte probleme n-am intalnit. E drept... nici nu ating cu umarul asfaltul in viraj cand ma dau...
  4. Salut, daca nu s-au dat deja, as fi si eu interesat... tot in S3 sunt, as putea ajunge maine dimineata sa le vad / iau daca is ok.
  5. Pai nu ca ... am dat in 3 de am zis ca las roata cu tot cu furca acolo... Si cu stresul pasagerei la vremea aia si cu disconfortul general ca se tot adancea drumul ala in padurea aia de ziceai ca acus acus iese unu din desis cu o bardita sa te paleasca :))) Ma bucur sa aud ca se lucreaza la dechiderea cladirii. Cand am mers eu era un post de paza si atat... complet abandonat in interior. Va fi un obiectiv super. Va recomand, daca aveti drum prin Veliko ... faceti o pauza la Mini Bulgaria. Va va oferi multe informatii privind alte cladiri de interes similare mai mult sau mai putin cu Buzludzha pe teritoriul intregii tari. Costa undeva la 10 leva intrarea dar... e placuta de o pauza de ceva minute si de facut planul pentru urmatoarele obiective.
  6. Nu cred ce spui tu ... sa stea in spatele loganului sa astepte sa il depaseasca si sa ruleze cu 140 km/h minim ... ceva e putred in Danemarca... Intr-un spirit mai serios, Sanatate riderului... Atentie la tzambal...
  7. E faina tura. E mai degraba un Rucar Bran pasul in discutie decat o Sinaia dar tot fain este. Asculta de tipul cu blogul si mergi la cladire dinspre sud. Eu am intrat prim padure la dus si apoi am servisat furca :)) Nu se poate intra in cladire dar e faina zona. Distractie faina si vreme buna!
  8. On point, Sa mergem pe firul povestii. Din ce imi amintesc la AMI Moto este instructoare, la Scoala Moto Altfel este de asemenea instructoare... daca nu ma insel la un momentdat si la Adi Moto era si o doamna instructor. Unii au poligonul langa gara Obor, altii au poligonul la Ilioara. In functie de cat esti tu de aproape de ei si ce crezi ca ajuta. Also on point, Urmeaza SMAEB in aprilie daca nu ma insel, weekendul de dupa Paste. Acolo poti intalni mai multe scoli moto si poti sa iti dai seama despre ce e vorba in propozitie. Cred ca te-ar ajuta mai mult un contact direct cu oamenii si cred ca te-ar ajuta mai mult in ceea ce ai tu acum de facut. Further on point, E foarte ok ca ai un plan in directia asta iar eu personal incurajez pe toata lumea sa parcurga o scoala moto, sa devina motociclisti si sa isi achizitioneze propria motociclieta. Chiar e fain. E fain si "ce ai in cap". Ai in vedere si "sa ai in buzunar ce trebuie" pentru a sustine motoreta aia... sau, macar o sursa de unde sa poti finanta pasiunea. Sper sa te fi ajutat macar putin punctele mele de vedere de mai sus. Spor si suuces in toate!
  9. Salut, Da, schimbarea de limitare de la 25 kw la 35 kw pentru motocicleta ta trebuie efectuata intr-un service autorizat RAR care sa emita un document in acest sens. Cu acel document faci reomologarea motocicletei si modificarile aferente in CIV si talon de inmatriculare. Succes si spor la motorit!
  10. Salutare tuturor! A avut cineva sau are informatii despre cum arata modelul de mai jos de genti pe M109r? Ideea e ca am avut o pereche de Saddlemen pe ea, din piele dar nu am gasit pe nimeni care sa le reconditioneze si m-as uta sa achizitionez ceva. Sau, daca aveti alte recomandari de genti tari potrivite pentru M109r... va raman recunoscator! Cele bune, Alex.
  11. Spirited Away | Howl's Moving Castle cu precadere insa... orice creatie a lui Hayao Miyazaki este o opera de arta. Dragon Ball | Dragon Ball Z | Dragon Ball GT
  12. Eu stiu ce spui, dar... cum ramane cu ofertele initiale de pret? O garantie? Cum rezolvam daca ramane filetul pe bujie? Cine suporta cheltuielile de reparatie?
  13. Ma inscriu si eu la schimbul de bujii. Ofer 70 de lei pentru schimbul de bujii. Am bujiile. Moto e un M109. Let the game begin!
  14. @therocketscientist1 Stiu ca are un XJR la vanzare. Nu mai tin minte anul si pretul cerut dar... poate discutati pe subiect.
  15. Esti gingas, asa era unul din instructorii de la AUTOSPORT. De ce sa nu il promovezi pe domnul in cauza? imaginea si-o strica singur. Nu i-o strici tu. Asta al meu era cu sticla de roze jumate, brumata, la umbra pe sezlong in poligon la Ilioara... Cand il salutai cordial si il intrebai ce face, spunea cu ultima scarba... "uite, ce dracu sa fac... la munca". Aceeasi poveste. Ia si tu motocicleta si da cateva ture. :)) Noroc ca sunt cat de cat autodidact si ca nu era el singurul instructor de acolo. Erau si instructori faini pe acolo... Asta era prin 2015. Nu stiu ce mai face stimabilul acum. Cred ca te incordezi prea mult pe subiect. Motocicleta merge singura. Tu doar te bucuri de plimbare Spor si sper sa finalizezi cu bine cursurile si sa iti indeplinesti visul.
  16. Salutare! O parere privind extensia amprentei la sol a cricului lateral? Am gasit la polonezi o piesa la 109 zl. https://advalp.pl/en/side-stand-extension/yamaha-tdm-850-side-stand-extension.html Alte idei? Chinezul nu mai face pentru modelul asta dar poate se mai potrivesc de la alte modele? Cele bune, Alex.
  17. Salutare, Ti am scris in privat. Zi faina, Alex.
  18. Da, asa este. La momentul patrunderii concomitent pe o banda de circulatie aflata pe acelasi sens de mers, prioritate are vehiculul ce patrunde de pe o banda superioara pe o banda inferioara.
  19. Se foarte aplica cu bicicleta... am patit eu :)) Cazut urat, ajuns acasa... rani destul de urate, chemat ambulanta si explicat. Spital... explicatii... radiografii... Dupa ce am iesit de la radiografie ma astepta un nenea militian... i am spus patania si imi zice ca trebuie sa dau o declaratie pentru a putea demara procesul de deschidere a dosarului de cercetare. Mi am reamintit subit ca eram in parc in momentul in care am cazut cu bicicleta.... si nu pe podul Grant cum imi aminteam eu in urma impactului... Asadar, atentie la ce si cum va amintiti... Daca nu stiti sigur cum ati cazut, e mai bine sa va sunati avocatul si sa il rugati sa va aminteasca modul in care ati cazut.
  20. Nu imi dau seama daca esti ironic sau nu dar, cu placere!
  21. pai, scoate dopul ala de plastic si cu un imbus il desfaci.
  22. Ar putea salva vieti... Dar, doamne... cate vieti ar putea fi salvate daca am sti dracu' sa mergem cu motocicleta si sa nu spargem tambalul la cea mai mica eroare in trafic... a noastra sau al altor participanti la trafic. Sau daca am investi in ceva cursuri de perfectionare in manevrarea motocicletei... pe langa simpla scoala de soferi... Da, ar fi ceva. Doar ca multi sunt deja Dumnezei cand isi trag casca pe pac. Mama lor de conservari... de trotinetisti... de pietoni... Nu? sau... decat zic.
×
×
  • Creează nouă...