Sari la conținut

Vulcanizare In Galati


Vizitator stress_L&P
 Share

Postări Recomandate

Vizitator stress_L&P

acum vreo luna mi-am schimbat cauciucurile la motor dar am uitat sa postez! nu ca sa ma laud ca le-am schimbat :cheers: , ci ca sa va spun unde si cat de ieftin!

 

banuiesc ca toti galatenii stiu unde este fostul minion, actualul atlantic! :lol: ei, chiar vis-a-vis in colt este o vulcanizare! pt. 2 roti tubeless dat jos cauciucurile vechi, pus valve noi (cumparate de mine) si pus cauciucuri mi-au luat 80.000! :) deci 40.000 pe roata! :D mi s-a parut ieftin si m-am gandit sa va spun si voua! au si un aparat de echilibrat roti care stie sa echilibreze si roti moto dar deocamdata nu au nu stiu ce flansa! baiatul de acolo care mi l-a aratat mi-a spus ca in curand o sa aduca si flansa aia! dat fiind ca stau la 2 min max de mers pe jos de vulcanizarea aia o sa va tin la curent! :D

 

p.s. m-am dus eu cu rotile in bratze! :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum vreo luna mi-am schimbat cauciucurile la motor dar am uitat sa postez! nu ca sa ma laud ca le-am schimbat :lol: , ci ca sa va spun unde si cat de ieftin!

 

banuiesc ca toti galatenii stiu unde este fostul minion, actualul atlantic! :) ei, chiar vis-a-vis in colt este o vulcanizare! pt. 2 roti tubeless dat jos cauciucurile vechi, pus valve noi (cumparate de mine) si pus cauciucuri mi-au luat 80.000! :D deci 40.000 pe roata! :D mi s-a parut ieftin si m-am gandit sa va spun si voua! au si un aparat de echilibrat roti care stie sa echilibreze si roti moto dar deocamdata nu au nu stiu ce flansa! baiatul de acolo care mi l-a aratat mi-a spus ca in curand o sa aduca si flansa aia! dat fiind ca stau la 2 min max de mers pe jos de vulcanizarea aia o sa va tin la curent! :crack:

 

p.s. m-am dus eu cu rotile in bratze! :eek:

adevarat,super baietii aia,am facut odata pana in zona si miau dat tot ce aveam nevoie sa dau roata jos,si mi-au rezolvat pana,la alte vulcanizari am avut surpriza ca baetii de acolo sa imi spuna ca nu se baga la moto ca risca sa intepe camera,ca este mult de munca s.a.m.d.

:cheers: stresule

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am gasit si eu un service cu vulvanizare in GL...ieftin si bun...pe centura,nu stiu cum ii zice...pe partea dinspre combinat,intri pe un podet si cobori citiva metri in vale...oricum...ptr doua gume si de skimbat,dat jos de pe motor skimbat guma si pus inapoi... :lol: ...60 000 lei...nu mi-a venit sa cred...asta in conditiile in care la braila ptr o gu,a de skimbat numai...300 000 lei...FUCK... :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stress_L&P

cam asa e si la baietii astia numai ca eu am avut de schimbat si valvele!

 

 

a! stai ca ei ti le-au dat si jos! la astia le dai tu jos ca sa nu iti strice ei ceva! :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...