stoeanp Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 cum i-ti dai seama ca s-au uzat amortizoarele spate si trebuiesc schimbate? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 pisha ulei? daca nu pisha si au ulei in ele cand dai in gropi te arunca inapoi imediat si te balangane? daca e una din astea 2 sunt duse! daca pisha ulei poti sa schimbi semeringurile, daca e a doua trebuiesc schimbate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 10, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2007 cam sar de pe sea. dupa 50 km deja sunt varza de spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 destul de complexe amortizoarele de comuniste spate. Au o gramada de piesulici, dar daca faci poze sau esti atent le pui la loc. Desfa-le si curata-le bine de tot cu motorina, sunt multe gaurele prin piesele mici prin care curge uleiul ca sa amortizeze decomprimarea arcului. apoi pune ulei hidraulic normal sau daca nu gasesti poti folosi ulei rosu de directie asistata (DexronII) cat trebuie. Apoi apasa si trage de mai multe ori sa-si ia ulei. In momnetul in care opune rezistenta mare cand tragi in sus inseamna ca e OK. Daca pierzi ulei pune garnituri noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Te cam transforma intr-o minge de ping pong amortizoarele stricate...la cel mai mic damb..sus-jos-sus-jos...eu le-am desfacut..curatat, spalat, vopsit...si apoia asamblat..au ele multe piesisoare..dar au o ordine logica..nu cred ca ai sa te incurci...mai greu e cu partea cand tre' sa comprimi arcul ca sa pui cele doua jumatati de cerc din capul amortizorului...si daca tot am ajuns aici..dati-mi idei..am eu vreo doua dar imi trebuie un aparat de sudura..si nu am.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Te cam transforma intr-o minge de ping pong amortizoarele stricate...la cel mai mic damb..sus-jos-sus-jos...eu le-am desfacut..curatat, spalat, vopsit...si apoia asamblat..au ele multe piesisoare..dar au o ordine logica..nu cred ca ai sa te incurci...mai greu e cu partea cand tre' sa comprimi arcul ca sa pui cele doua jumatati de cerc din capul amortizorului...si daca tot am ajuns aici..dati-mi idei..am eu vreo doua dar imi trebuie un aparat de sudura..si nu am.. o platbanda mai groasa lata cat sa intre intre cele urechi ale amortizorului(cele de jos) si lunga cat diametrul amortizorului + 4 cm,in capete gauri de 6mm.doi electrozi de 5 fara pasta indoiti in forma de carlig la un capat si la celalalt filetati.se agata arcul cat mai de sus (sub cele doua jumatati de cerc)si se strang cele doua piulite,astfel comprimanduse arcul. asa pare complicat dar e f simplu(imi pare rau dar nu stiu sa desenez cu windowsul)sper sa fi inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Sa vad daca am inteles...cam asa? E o idee buna..ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Sa vad daca am inteles...cam asa? E o idee buna..ms exact asta am vrut sa arat,ma bucur ca m-am facut inteles,tehnologia asta cu computatoarele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 cam asa se face la masini. Altfel cauta o presa mare pe la un service, pune-l vertical, prinde sus pe portiunea ingusta de capac al arcului, jos pe urechi , si in 2 minute cel mult scoti alea 2 bucati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 ok..multam baieti de sfaturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 11, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2007 misto metoda, mersi mult, dar mai vin cu o intrebare. cat de mult il comprimi? e vreun standard dupa care tre sa-l comprimi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 pai un pic, pana reusesti sa scoti semilunele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 pai un pic, pana reusesti sa scoti semilunele sau atat cat trebuie ca sa intre la loc(de desfacut io am reusit cu doua surubelnite)de pus la loc e greu plus ca trebuie sa nu zgarai vopseaua de pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 12, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2007 ok. si ce cantitate de oloi tre pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 105 ml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 12, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2007 mersi mult baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate