bunu Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 Asa cum zice si titlu cumpar jenti noi de Mobra.Fata -spate.Stiu ca nu se mai fac de multa vreme da mi-a soptit o pasarica,ca se mai gasesc din stocurile vechi.Daca nu gasim noi apelam la cei ce au unele ca noi.Pret pe masura.Daca se gasesc si neste spite noi,cumparam si de acelea.Fata -spate.Neste amortizoare spate noi mai doresc.Nu-s noi nu negociem.Pentru eventuale oferte avem un PM generos sau la tel.0725934947 Bunu. Toate aceste piese le doresc pentru Mobra ce m-am apuc a restaura.Vreau sa afle toata lumea cam cat costa o restaurare pretentioasa.Ce pot spune ca pana acum am dat 460.oo lei pe doua cauciucuri noi,doua camere noi si doua bandaje de cauciuc Dunlop noi.De asemeni am dat 46,00 lei pe rulmentii de la roti si aproximativ 100,00 lei pe toate piesele din motor (rulmenti,semeringuri,vopsea).Pretul de achizitie 300,00 lei.Asa-i ca devine interesant? Astept oferta pentru orice piesa noua de Mobra.Salutare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 eu am gasit doar jantele acum 3 ani cu 50 lei bucata (pe tocmai.ro) deci ar fi sanse, dar poate este mai ok de recromat cele actuale. daca apare sursa de incredere pentru cromare, ma tenteaza si pe mine sa imi fac un set de rezerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Iulie 27, 2017 Autor Share Postat Iulie 27, 2017 Pana faci tu de rezerva da-mi sa am si eu unele adevarate.Ale mele in numar de cinci sau sase sunt toate ba prea ruginite,ba rupte,ba lovite.Ce naiba sa fac cu ele?Sa pun anvelope noi Metzler pe niste strambaturi?Nu cadreaza monser. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 Pana faci tu de rezerva da-mi sa am si eu unele adevarate.Ale mele in numar de cinci sau sase sunt toate ba prea ruginite,ba rupte,ba lovite.Ce naiba sa fac cu ele ?Sa pun anvelope noi Metzler pe niste strambaturi?Nu cadreaza monser. Eu am si schimbat ca vedeam lumina prin alea orginale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat August 5, 2017 Share Postat August 5, 2017 Si eu caut macar un singur cerc nou pt mobra.Unde pot gasi stie cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat August 5, 2017 Share Postat August 5, 2017 Cercuri noi avea userul Robka.Căutați la anunțuri pe forumul mobra.ro,acolo are tot ce trebuie(date de contact,preț,etc.)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat August 6, 2017 Autor Share Postat August 6, 2017 Cercuri noi avea userul Robka.Căutați la anunțuri pe forumul mobra.ro,acolo are tot ce trebuie(date de contact,preț,etc.)! Multam Adrian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat August 7, 2017 Autor Share Postat August 7, 2017 https://www.olx.ro/oferta/janta-17-mobra-50-mobra-50-super-mobta-turist-mobra-hoinar-ID7L7Hx.html Da.Corect.Am facut comanda la Robert si astept cercurile si spitele in 2 zile.Stie cineva daca Rabinu e prin tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat August 7, 2017 Share Postat August 7, 2017 Da.Corect.Am facut comanda la Robert si astept cercurile si spitele in 2 zile.Stie cineva daca Rabinu e prin tara? DA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat August 11, 2017 Autor Share Postat August 11, 2017 Am primit de la Robert cercuri noi cromate si spite noi cromate.Super.Am luat si un robinet de benzina nou.Am luat si anvelope noi Metzeler,camere noi Continental si cauciucurile care acopera niplurile noi Dunlop.Am vorbit cu Rabinu pentru spitat si centrat.Da cred ca o sa deschid un topic separat pentru reconditionarea Mobrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 Sunt ceva jante si spite compatibile cu cele de Mobra sau chiar originale de Mobra. Intreb asta intrucat alea de mobra aratau prost de noi (in magazin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat August 24, 2017 Autor Share Postat August 24, 2017 Sunt ceva jante si spite compatibile cu cele de Mobra sau chiar originale de Mobra. Intreb asta intrucat alea de mobra aratau prost de noi (in magazin) Ai primit raspunsul in postul meu de mai sus.Rabinu le-a centrat ca la carte.Arata demential rotile astea. Are cineva o toba cu tot cu cot noi nepuse pe Mobra?Ma intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate