LLV Racing Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Salutare. Plecarea este azi la 18:30, se merge pana la Horezu, se doarme acolo iar maine dimineata se pleaca pe Transalpina. Deocamdata suntem 3 motoare. Daca este cineva doritor poate sa ma sune la 0723.192.823 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 plecati maine cat mai devreme sa nu prindeti valul care vine din afara zonei...... drumul de la obarsie pana in sebes e ok ca asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LLV Racing Postat August 7, 2017 Autor Share Postat August 7, 2017 Am plecat vineri seara am dormit la Horezu apoi am mers pe urmatorul traseu: Horezu-Transalpina-Sebes-Sibiu-Transfagarasan-Vidraru-Curtea de Arges-Pitesti-Bucuresti. Am facut cu totul 830 de km. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate