reverend Postat August 13, 2017 Share Postat August 13, 2017 Salut, Imi cer scuze daca am deschis acest topic unde nu trebuie. Dupa cum scrie, caut un loc unde pot digitaliza casete de 8 ( cum se inregistrau pe vremuri in camerele de filmat) . E destul de urgenta treaba. Daca ma poate indruma cineva ar fi super. Mersi in avans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat August 13, 2017 Share Postat August 13, 2017 In ce localitate?Poti gasi la studiourile Foto-video. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat August 13, 2017 Autor Share Postat August 13, 2017 In ce localitate? Iasi. Ms. Stii vre-un studio la sigur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat August 13, 2017 Share Postat August 13, 2017 Cei care filmeaza la nunti se mai ocupa cu asa ceva, poti da o cautare cu google dupa cameramani in Iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Daca aveai drum prin Botosani de ajutam eu - am o camera video SONY de 8mm digitala cu conexiune firewire la o placa de captura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate