Lonerider Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Am trecut, zilele trecute, prin Criscior, in drum de la Garda spre Deva. Undeva in Criscior, la intrare dinspre Zdrapti, am vazut un Suzuki VX800, pe parte dreapta, in fata unui sopron/atelier. Parea incomplet. Are cineva cunostiinta a cui este, daca este de vanzare, daca e complet si functional, acte, etc. As fi interesat pentru un proiect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 31, 2017 Share Postat August 31, 2017 Am trecut, zilele trecute, prin Criscior, in drum de la Garda spre Deva. Undeva in Criscior, la intrare dinspre Zdrapti, am vazut un Suzuki VX800, pe parte dreapta, in fata unui sopron/atelier. Parea incomplet. Are cineva cunostiinta a cui este, daca este de vanzare, daca e complet si functional, acte, etc. As fi interesat pentru un proiect... Nu stiu al cui este , dar intrebam in zona ! Dupa ce am raspuns , te anunt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate