Vizitator goe 75 Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Am nevoie ,va rog ,de o recomandare pentru un meserias care repara carene din fibra ,in Bucuresti sau inprejurimi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 TNT Tuning Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 eu am beneficiat de serviciile lor(lucrari din fibra la masina) de mai multe ori. insa partea proasta este ca sunt foarte ocupati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 Multam fain pentru recomandari.L-am contactat deja pe domnul Serban,pentru care am primit recomandare in privat, si daca o sa fiu satisfacut de rezultat o sa il recomand si eu mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 ia vezi astia daca se ocupa de moto https://www.facebook.com/pg/Customgarage.exterioarecustom/posts/?ref=page_internal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 30, 2017 Share Postat Septembrie 30, 2017 Pana la urma nu a iesit nimic pt ca dupa inpectia setului de carene am primit un pret pt reparatie de 200 euro(putin peste pretul de achizitie daca includeam si vopsit).Avand in vedere ca un set nou este 300 , prefer sa mut partea cu fibra mai jos pe lista de prioritati si sa ma concentrez pe partea mecanica, mai ales ca motorul o sa intre direct la iernat dupa reparatie.Daca nu gasesc pe careva care sa ceara un pret mai rezonabil o sa fac o tentativa sa le repar singur.Sunt totusi doar carene de circuit, nu trebuie sa arate intr-un mare fel , trebuie doar sa se tina impreuna. » Post actualizat in 30 Sep 2017 13:51Cam asa arata .Sunt si pe stanga cateva crapaturi dar mult mai minore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Octombrie 1, 2017 Share Postat Octombrie 1, 2017 (editat) incearca sa vorbesti si cu Thrasher pt o estimare de pret, ii gasesti numarul in semnatura mea Editat Octombrie 1, 2017 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate