MNSdaniel Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 Salut baieti, ce parare aveti de inlocuirea bucsei jos a telescopului spate standard cu una excentrica? daca aveti careva de unde v-ati cumparat-o ca as fi si eu interesat (deh, nu sunt asa inalt 1,70) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 ce ma?!?? pune o poza cu ce vrei sa faci ca imi e teama ca habar nu ai despre ce e vorba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MNSdaniel Postat Septembrie 29, 2017 Autor Share Postat Septembrie 29, 2017 http://www.dirtrider.com/tests/parts-accessories/141_1011_synergy_seals_x_bushing_review » Post actualizat in 29 Sep 2017 10:23 Cam asa ceva... » Post actualizat in 29 Sep 2017 10:24 https://www.ktm-parts.com/XBUSHKIT.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragomir Ionut Postat Septembrie 30, 2017 Share Postat Septembrie 30, 2017 Poate imi scapa ceva dar castigul este infim. Nu vad sa coboare mai mult de o juma' de cm, cu bucsa excentrica. De curiozitate, care e diferenta declarata de producatorul bucsei, fata de cea normala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Septembrie 30, 2017 Share Postat Septembrie 30, 2017 pai da, dai 80 de parai pt 5 mm... apa de ploaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MNSdaniel Postat Septembrie 30, 2017 Autor Share Postat Septembrie 30, 2017 Si aia e drept.... O sa incerc varianta sa mai tai din buretele la sa si poate mai scot 2-3 cm coborand furca fata din jug. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 1, 2017 Share Postat Octombrie 1, 2017 (editat) ti-ai facut SAG-ul, ca am vaga impresie ca ai amortizoarele balana. s-ar putea sa trebuiasca sa schimbi arcurile Editat Octombrie 1, 2017 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MNSdaniel Postat Octombrie 1, 2017 Autor Share Postat Octombrie 1, 2017 Am reglat Sag-ul static, initial era o diferenta de 60mm si l-am adus pana la 35. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragomir Ionut Postat Octombrie 2, 2017 Share Postat Octombrie 2, 2017 La un exc 525 am obtinut rezultate f bune coborand suspensia fata din jug si slabind pretensionarea arcului spate. Adio sarituri inalte dar la enduro merge f bine in configuratia asta fara sa mai umblu la setarile de compresie sau rebound pe suspensia spate desi s-ar putea compensa de acolo cate ceva. Ai nevoie de sfatul cuiva care se pricepe la asta sau urmei pasii din manual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MNSdaniel Postat Octombrie 2, 2017 Autor Share Postat Octombrie 2, 2017 Tocmai ca am avut slabit pretensionarea arcului un pic cam mult (sag static la 60mm) si se comporta nu tocmai ok, la niste damburi/sleauri ziceai ca sunt cu barca. Mi-am comandat inaltatoare la ghidon sa mai cobor putin suspensia fata si voi taia din sa. Precizez ca am 68kg deci m-as incadra la arcul standard. Poti pune te rog poze cu cat ai coborat telescoapele din jug? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragomir Ionut Postat Octombrie 2, 2017 Share Postat Octombrie 2, 2017 cobori cat iti permite fizic ansamblul sau cat vrei. cam 2 cm am coborat fata de poz initiala si schimbarea a fost uriasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate