trainspotting Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 m-ar interesa daca stie cineva de unde sa imi iau si eu un releu de incarcare ptr suzuki sv 650 s sau daca se poate reconditiona sau macar daca merge de la altceva mai autohton ... cum ar fi dacia si niste cauciucuri noi mi-ar mai trebui . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 Cauta pe net, se gasesc SH pe E-bay. NU merge nimic autohton. Incearca si la Electrex, e o firma englezeasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 Cauciucuri noi vinde un tip aici pe forum Bogdan. /index.php?showtopic=62064 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 (editat) m-ar interesa daca stie cineva de unde sa imi iau si eu un releu de incarcare ptr suzuki sv 650 s sau daca se poate reconditiona sau macar daca merge de la altceva mai autohton ... cum ar fi dacia si niste cauciucuri noi mi-ar mai trebui . Iti aduc eu de pe electrexworld din UK , nou nout sigilat, si special pentru motocicleta ta !!! Pret : €85.55 + aprox 10€ shippingul pana in Romania + 10€ comisionul meu. Ajunge in 7-10 zile lucratoare. Editat Ianuarie 12, 2007 de tuningboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate