Liviu666 Postat Octombrie 27, 2017 Share Postat Octombrie 27, 2017 Salutare, în urma unui accident în care am fost implicat acum ceva vreme, pe lângă jambele îndoite, janta față strâmbă și alte chestii vizibile rupte, motorul a început să scoată un sunet ciudat,iar atunci când încerc să o accelerez pe liber, moare motorul instant. Știe cineva ce poate să aibă? Momentan nu pot să umblu la el, că aștept de trei săptămâni după asigurări să vină să facă constatarea.. Motorul e Gs500. Las un video cu sunetul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Octombrie 27, 2017 Share Postat Octombrie 27, 2017 Fa un test de compresie, verifica supapele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu666 Postat Octombrie 27, 2017 Autor Share Postat Octombrie 27, 2017 O să mă uit la galerii mai atent. Dar oare de ce moare motorul când accelerez? Până nu vin băieții ăștia de la asigurări, nu pot să îl bag în service pentru test compresie, etc. Sunt ofticat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Octombrie 27, 2017 Share Postat Octombrie 27, 2017 Ia vezi e la fel ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu666 Postat Octombrie 27, 2017 Autor Share Postat Octombrie 27, 2017 Da, e fix același sunet. Știi de la ce e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Octombrie 27, 2017 Share Postat Octombrie 27, 2017 E facut de mine clipul, am avut un R6 care a fost lovit frontal si sufla aer la imbinarile galeriilor pe cilindri, initial am crezut ca si tine ca are un tzacanit la motor, am schimbat galeriile si sunetul a disparut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu666 Postat Octombrie 27, 2017 Autor Share Postat Octombrie 27, 2017 M-am liniștit, vă mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate