arhshine Postat Octombrie 30, 2017 Share Postat Octombrie 30, 2017 Salutare ! Vreau sa impart cu voi calatoria de asta vara prin cateva tari din Europa. A fost prima mea iesire de acest "calibru" din Romania si cu siguranta a fost o experienta ce mi-a starnit setea de a trece granita mai des. Mentionez ca vorbesc in Engleza in clip din dorinta de a-mi face drumetiile cat mai accesibile, indiferent de tara. Acest lucru fiind spus, am pus subtitrari in Romana, accesibile in optiunile de vizualizare. Sper sa va placa, vizionare placuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinisterr Postat Octombrie 30, 2017 Share Postat Octombrie 30, 2017 foarte frumos, la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arhshine Postat Octombrie 30, 2017 Autor Share Postat Octombrie 30, 2017 foarte frumos, la mai multe! Multumesc, asta-i visul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Onasi Postat Octombrie 30, 2017 Share Postat Octombrie 30, 2017 (editat) Frumos film, l-am vazut prima data pe reddit acum cateva minute, ti-am dat un susvot Editat Octombrie 30, 2017 de Onasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arhshine Postat Octombrie 30, 2017 Autor Share Postat Octombrie 30, 2017 Frumos film, l-am vazut prima data pe reddit acum cateva minute, ti-am dat un susvot Ma bucur ca ti-a placut, multumesc pentru upvote ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Octombrie 31, 2017 Share Postat Octombrie 31, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekLens Postat Octombrie 31, 2017 Share Postat Octombrie 31, 2017 Frumoase locuri. Subscribed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arhshine Postat Noiembrie 1, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2017 Frumoase locuri. Subscribed Da, intr-adevar locuri de nedescris. Oricum, excursia abia incepe . Bine ai venit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arhshine Postat Decembrie 12, 2017 Autor Share Postat Decembrie 12, 2017 Nu stiu daca e in regula sa creez o postare noua, asa voi da reply la post-ul original. Partea urmatoare a calatoriei: Germania -> Austria -> Elvetia. Subtitrari disponibile in Romana si Engleza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arhshine Postat Ianuarie 30, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2018 Urmatoarea etapa a calatoriei, din Elvetia pana pe Coasta de Azur in Franta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate