enduroKarpatia Postat Decembrie 1, 2017 Share Postat Decembrie 1, 2017 Daruri de pus sub pom, Aventura Enduro pentru El sau Ea, sau pentru amandoi. Oferta valabila pe perioada 1- 30 Dec. 2017 Cu un discount de 10% aveti la dispozitie doua optiuni de aventura enduro: Weekend initiere enduro cu plata a 38 Eur. reprezentand un avans de 30% beneficiati de pachetul de initiere enduro de un weekend, se adreseaza incepatorilor. Tura enduroKarpatia de weekend, cu plata a 54 Eur. avans de 30% beneficiati de pachetul enduro all inclusive care se adreseaza celor avansati. Toate detaliile le aflati pe site-ul nostru http://www.endurokarpatia.com/437762675 Se pot face rezervari on line sau prin e-mail: endurokarpatia@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 1, 2017 Share Postat Decembrie 1, 2017 idee buna, veche sau noua eu o apreciez. ce este mai frumos decat sa te distrezi pe jucariile altora, evident contracost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Decembrie 2, 2017 Share Postat Decembrie 2, 2017 Am salvat site-ul la favorite. Foarte misto ideea. Cu siguranta ma veti avea drept client in primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduroKarpatia Postat Februarie 6, 2018 Autor Share Postat Februarie 6, 2018 Am salvat site-ul la favorite. Foarte misto ideea. Cu siguranta ma veti avea drept client in primavara. /index.php?/topic/747855-weekend-initiere-enduro-in-zona-covasna-comandau/page-3 SONYC, gasesti noutati la link, urmareste-ne si nu ezita sa ne contactezi daca iti place ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate