Sari la conținut

SONYC

Super Membru
  • Număr conținut

    966
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    'onda
  • Numar Moto
    B-69-RUP
  • Club
    A

Informații profil

  • Motociclete detinute
    'onda
  • Interests
    Nu am fost peste tot, dar e pe lista!

Vizitatori Recenți Profil

3.401 citiri profil

SONYC's Achievements

  1. Tot bati moneda pe rusi, dar jocul asta are jucatori din toata lumea. Poti sa ii spui cum vrei, dar este foarte popular.
  2. Sa ne spui ruta pe care mergi zilnic si cat costa dedicatia, am niste piese in minte.
  3. Asa ai crede, dar nu, e de parere ca soferii de Arges is top. Topul prostiei poate, dar nah, asa e cand conduci doar Duminica, n-ai de unde sa cunosti situatia reala din trafic. E strict legat de lumea jocurilor, nu transcende in viata reala.
  4. Ori nu prea vorbesti pe chat, ori nu esti atent la el, ori poate folosesti alte servere fata de mine unde nu se utilizeaza. "xaxaxa" e insa destul de uzual, e doar un "ras" electronic
  5. Dota2, asta daca iti suna cunoscut jocul.
  6. Cum sa spui asa ceva despre conducatorii din AG? Vezi ca te spurca panseluta de @TheHuskyCrobats in secunda doi, xaxaxaxaxaxaxa Pe asta inca n-am vazut-o, dar e misto in orice caz
  7. Subscriu, dar si numarul barbatilor care au inceput sa aibe comportament de femeie la volan a crescut, n-ai cum sa nu ii vezi.
  8. Ok, are logica ce ai spus, dar femeia asta conducea o masina de generatie noua, avea faruri automate cu lumini de zi. Prin urmare probabil ca a cautat special sa aprinda proiectoarele, altfel pur si simplu nu imi explic. Faza cu lipsa asigurarii nu m-a mirat, eram deja pregatit pentru manevra, dar expresia ei cand vorbeam cu ea, goala de-a dreptul, zici ca era in transa. Haide man, atat de greu sa fie sa invarti de volanul ala? Am mers acum vreo 10 ani+ cu o taximetrista care a rupt asfaltul in doua, deci se poate. Inteleg ce zici, dar in ultima perioada am vazut foarte multi barbati care conduceau ca o.. soseta.
  9. Unii nu vor neam sa inteleaga, oricat le-ar fi subliniat de catre ceilalti. Apoi cand vine napasta: "am avut ghinion, bro"
  10. Imi place "argumentul" adus, dar cum bine ai subliniat, atat se putu'
  11. Incercam sa iti subliniez un aspect, dar nu l-ai inteles, ba' mai esti si ironic. Nu-i bai man, mult succes cu intersectiile "dubioase".
  12. Doamna la un 40+ sa zic, masina de tip crossover (cum altfel), schimba banda fara sa semnalizeze sau sa se asigure. Mergand in paralel cu ea, ii spun ca nu e ok cum procedeaza. Se uita fix la mine cu o privire de.. cum spune generatia tanara, de NPC, fara sa spuna un cuvant. Trec de ea si vad in oglinda retrovizoare ca are, in plina zi, proiectoarele aprinse. Plecam de la premisa ca sunt prost, de aceea rog mintile mai luminate sa imi explice 1) comportamentul si 2) proiectoarele aprinse, ca eu unul nu reusesc sa inteleg.
  13. Nu e man "normal" sa cazi, dar face parte din procesul de invatare. Cand ai inceput un lucru nou, ti-a iesit bine de prima data sau ai facut si greseli pe parcurs? Ei bine, greseala in cazul asta se traduce intr-o cazatura. Sigur, exista si oameni carora le iese perfect chiar de prima data, sunt insa exceptii, nu reprezinta majoritatea. Daca tu faci parte din categoria exceptii, bravo tie man, felicitari. Nu presupune insa in mod automat ca si ceilalti sunt in aceeasi "poveste" cu tine. Eu unul am scapat mobra si in cadrul cursurilor de la scoala, am scapat-o si in trafic si chiar si pe circuit. Au fost insa cazuri izolate din care tot ce mi-a ramas au fost invatamintele, nu cicatricile sau suruburile de titan implantate prin corp. Ma uit, pentru ca ma pasioneaza subiectul, la baietii care fac ture in zone izolate. Nu exista sa nu fi scapat mobra, dar nu se acorda deloc importanta acestui lucru, chiar face parte din normalitate atat timp cat nimeni nu e ranit, mobra merge si tura poate continua. Ideea este ca desi nu suntem toti la fel, trebuie sa avem acelasi tel, acela de a ne intoarce acasa intregi, punct. Restul e can-can.
  14. Vad ca esti din Bucuresti, in cazul asta, cum sa faci asa o afirmatie? In cate intersectii se intampla ce descrii in randurile de mai sus? Intr-una singura? Mai erau unii pe aici, nu dau nume, care spuneau despre intersectia de la parcul Carol ca e, nu dubioasa, ci de-a dreptul periculoasa, xaxaxaxa. Daca se merge in limite normale, nu exista intersectie dubioasa/periculoasa, e doar o intersectie si atat.
  15. Imi place optimismul tau, dar cu bogatasii (BGT) nu-i loc de asa ceva.
×
×
  • Creează nouă...