Taz Asg Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 De tutun in ziar si vin la PET nu ai auzit? Fiecare poate fi chiabur in felul lui. auzi la el... tutun in ziar si vin la pet pfffff lux marasesti si mona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 (editat) Deja a aparut si-al treilea personaj in scena?! Deja misterul se ingroasa! Nu mai suport...merg sa aprind o artifica, n-am tigari! Editat Decembrie 15, 2017 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 io numa parlesc la lumanare neste pilitura de fer si haluminiu de unde artificii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 Sa sune careva la 113 sa anunte, ca e grav! Sigur n-ai gresit o cifra?! Parca era 123...sau s-a schimbat...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 unde traiti mah... e 911 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 Sigur?! Parca totusi era ceva cu 123...ori *123#...nu-mi mai amintesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 (editat) Stiu eu, stiu eu. Hai sa va spun secretul: numarul ala de telefon este din Botswana. Traian asta este un localnic de acolo si a vrut sa cumpere ceva de la initiatorul topicului si i-a platit in moneda locala. Moneda lor locala. Si acum mai vrea. Plua este moneda folosită în Botswana, 1 plua = 100 thebe. Cum thebe nu a mai avut, i-a dat o... Parerea mea! Editat Decembrie 15, 2017 de pitesti2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 Traian botswanezul » Post actualizat in 15 Dec 2017 19:41 Ghici care e Traian ? alo... domnu... radem glumim da nu parasim incinta altfel intram in picanterii depre cum se face comertul in ziua de azi si nu cred ca e cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 Ah scuza-ma nu is botswanez , nu am inteles textul. pai poate iti explica amicul tau cum e treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 Amicul meu e vecinul Decebal din Zimbabwe , pe Traian botswanezul nu il cunosc . amice... cam sari calul ... ala de pe care au descalecat unii. io zic sa te cam opresti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Octombrie 29, 2020 Share Postat Octombrie 29, 2020 Salut. am nevoie sa ma ajute cineva sa gasesc o doamna profesoara din orasul vostru, se numeste Eseanu elena serbanescu, daca as putea sa-i gasesc nr telefon...Nu va ganditi la prostii, a fost prietena buna a mamei mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate