The Voianu Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Miercuri, 19 mai 2004, are loc lansarea ca pilot al clasei 125 cc racing a lui ANDREI ZAVOIANU ( 12 ani ). Evenimentul va avea loc la show-room-ul PANEURO MOTO din Bd. Carol nr. 65. , la ora 18.00 . Sunt asteptati cu placere toti cei care il cunosc si l-au sprijinit in cei 4 ani de cand este o prezenta constanta pe circuitele de viteza, sau doresc sa-l cunoasca ! Cu aceasta ocazie le multumesc tuturor celor care au fost si sunt alaturi de el in dezvoltarea si promovarea acestei unice pasiuni, respectiv : toti motociclistii, toate reprezentantele, toate cluburile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Ssssuuuper....nu cred ca voi veni acolo DAR II UREZ MULT NOROC pustiului. Creste inima cand vad kinderi asa ambitiosi!!!! MULTA BAFTA!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 MULT SUCCES SI PISTA USCATA!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 am fost acolo, a fost super. multi baieti motociclisti... multa bafta andrei, sa te vad mereu pe pista,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Mai 21, 2004 Share Postat Mai 21, 2004 Imi pare rau ca nu am ajuns.Succes Andrei si asteptam sa te vedem la 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate