mircea84 Postat Ianuarie 28, 2018 Share Postat Ianuarie 28, 2018 Salut, Imi puteti spune, va rog, ce piese imi trebuie pentru a monta un cric lateral pe o yamaha ybr 125 re03 si de unde sa le cumpar? Din ce inteleg de pe net, am nevoie de cric (evident) si de un comutatorul care opreste motocicleta cand este in viteza. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 (editat) https://m.ebay.co.uk/itm/YAMAHA-YBR-125-FOOTREST-BAR-INC-SIDE-STAND/112766613519?hash=item1a4169f80f:g:WfUAAOSwdTJaY5gX Aici e tot ce-ti trebuie, ba chiar mai mult ca iti da si footpeg hanger (bara de sub motor care sunt defapt scaritele). Daca ai rude in UK pot sa te ajut eu gratis cu un cric si switch pt modelul tau. Ca sa trimit in tara nu ma complic ca e £20 curierul. Editat Ianuarie 29, 2018 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate