Sari la conținut

nervOptik

Super Membru
  • Număr conținut

    2.401
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.motociclism.ro
  • Yahoo
    la ce-ti trebuie ?

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Black Country
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    VALKYRIE F6C, YZF600, GSR750 L6
  • Numar Moto
    43 jumate
  • Club
    STF :)

Informații profil

  • Motociclete detinute
    GSX 1100-R, GSX 750-R, ZX9R, ZZR600, ZR-7, XR125, Rebel 400, YZF 600, GSF 600, MP3 Yourban, NTV 650, Honda Valkyrie F6C, GSR750 L6
  • Interests
    porn

Vizitatori Recenți Profil

8.799 citiri profil

nervOptik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. A trecut 1 an si ceva de cand s-a stins topicul si eu mi-am amintit parola la contul asta, asa ca iata-ma ... Deci cum a ramas? Ai pecat? Ai ramas?
  2. Da ... barbotarea e atunci cand suflii printr-un pai intr-un pahar cu apa. Scuze de confuzia creata. Pentru petre81, poti sa imi explici te rog de ce era tot motorul praf daca se aprinde becul de ulei la ralanti? » Post actualizat in 05 Feb 2018 23:57 Fara bullshit ca nu era presiune in galerii
  3. Scuze, imi pare rau pt bateria ta si ca era sa-ti ia foc motorul .... dar eu am ramas putin blocat la faza cu sincronizarea ... Mecanicul a sincronizat carburatoarele la 5000 ture?
  4. Nu neeaparat. In primul rand vibrochenul balboteaza in ulei la ralanti ... poate fi vinovat chiar presostatul de la ulei. Dealtfel pompa de ulei poate fi vinovata sau alt tip de ulei decat cel recomandat de opel pt motorul ala.
  5. Arata identic doar ca a mea e vanduta sub marca Clarke si are iluminarea cu galben. Acum vad ca nu mai au modelul asta.Ziceam ca nu ramane in Nm daca nu salvezi macar o setare. Are 10 setari, si dupa ce am salvat una, dupaia a ramas mereu in aceiasi scala Nm, dar am observat relativ tarziu asta. Poate o fi diferenta de "soft". In orice caz ... daca la a ta zice ca masoara de la 20Nm in sus ... aia e. Degeaba o compari cu alta sub aceasta valoare. De aici am luat-o si tot de aici imi iau majoritatea sculelor. https://www.machinemart.co.uk/
  6. Eu am d'asta de aproape un an. Nu stiu daca l-am folosit mai mult de 10 ori ca am si antrenoare torq mecanice de 1/4 care merge de la 5 la 20 Nm parca ... si mai am de 1/2 de la 60 la 300 Nm parca. Pe asta l-am cumparat cand la un BMW aveam nevoie la suruburile de prindere a cadrului din fata de cel din spate ... era ceva de genul 45 Nm si 55 Nm. Stateam in cumpana daca sa cumpar antrenor mecanic de 3/8 ... si unul bun costa cat dracia asta, asa ca am zis sa incerc. Una peste alta foarte bun ... l-am testat cu cel mecanic de la 60 in sus si merg unu la unu. E foarte fency, cu beep, indicator luminos si , iti setezi repede valoarea la care trebuie sa ajungi si beepaie in functie de procentajul torqului ca o bomba din ce in ce mai repede pana ajungi la valoare si atunci beepaie continuu. Singurul dezavantaj e ca ... tre sa-l scoti din cutiuta, eventual sa schimbi manusile cand il setezi, sa fii atent mereu sa schimbi unitatile pe Nm pt ca mereu porneste pe kg cm ... cand nu ai nicio memorie setata. In rest il recomand. Arata bine si pare foarte robust. Singurul minus ar fi lumina lcd-ului galbuie si parca are bule de aer inauntru cand o aprinzi ... nu ca ar fi folositoare la ceva ... P.S. in carticica lui scrie ca modelul cu patrat de 1/2 are valori de la 40 la 200Nm nu de la 20 ... » Post actualizat in 03 Feb 2018 21:42 Uite si o poza cu modelele sa cauti ce iti trebuie. Spre exemplu asta nu ti-e bun la suruburile de etrier daca porneste de la 40Nm cum scrie in manual ... insa el poate fi setat de la 1Nm ... doar ca nu cred ca e calibrat ca si un antrenor mic de 1/4
  7. Scuze ... vin cu o completare si rectificare: - Toate mobrele honda cu hiss au scos parking lights de prin 2000 si ceva. -suzuki, yamaha(nu toti anii post 2000) si triumph (asta am in hala acum) au toate parking lights (an 2016-17) - la kawasaki difera de la model la model si de la an la an ... unele au parking lights comutand la stanga dupa pozitia Off, altele au la dreapta dupa contact pus, altele au hazard lights la dreapta contactului.
  8. Nu am mai vazut parking lights la modele mai noi de 2000 si ceva ... nici alea cu bec halogen si bec pozitie nu mai au de mult asa ceva.
  9. Singurele mobre pe care eu personal am vazut sa nu aibe lumini de pozitie sunt cele care vin din fabrica cu far luminat de LED, si aici nu vorbesc de DRL-uri ci faza scurta si faza lunga cu LED. Exemplu honda NC750 my 2017, ducati multistrada 2017, r1 2017, kwak h2 ... In rest toate mobrele cu becuri halogen au lumina de pozitie, chiar si fabricatie 2017 ca de exemplu Vstrom 1000 my2017, gsr 750, etc ...
  10. https://m.ebay.co.uk/itm/YAMAHA-YBR-125-FOOTREST-BAR-INC-SIDE-STAND/112766613519?hash=item1a4169f80f:g:WfUAAOSwdTJaY5gX Aici e tot ce-ti trebuie, ba chiar mai mult ca iti da si footpeg hanger (bara de sub motor care sunt defapt scaritele). Daca ai rude in UK pot sa te ajut eu gratis cu un cric si switch pt modelul tau. Ca sa trimit in tara nu ma complic ca e £20 curierul.
  11. Bai nu mai lasati topicurile in cliffhanger ca nu-mi prieste popcornu ... deci a sunat mecanicu pă client? Si-a luat mobra insufletita de acolo? Sau clientu o lasase acolo ca a ramas in pana venind de la mecanic?
  12. Interesante aspectele astea ... "la proprietar mergea bine" ... "la mine nu porneste a doua zi" ... cred ca nu-i place noaptea singura. E frumoasa mecanica si electrica moto, dar nu sa o inveti de pe forum sau de la mecanicii de tractoare de la tine din sat. Eu sunt puternic emotionat si incerc sa-ti dau un sfat dupa ce am citit de firu rosu cu alb care urmeaza sa-l pui direct la plus fara sa ai niciun discernamant referitor la ce vrei sa faci: Stai vreo 2 zile pe net si cauta manualul, citeste bine partea de electrica, vezi ca pornirea n-are nicio treaba cu CDI (care defapt e TCI in cazul tau) ... mai este o componenta electronica cu vreo 8-10 pini care contine releul pompei si releul de la starter. In carte gasesti modalitatea de testare a acelui releu. Documenteaza-te bine inainte s-o pui pe butuci. Asa cum ti-au scris colegii mai varsnici si mai priceputi aici, sunt mai multe probleme cu mobra aia. Degeaba are 110 cai si 5 supape pe cilindru daca te bagi in ea ca tauru in cearshafu rosu. Mai bine suna-l pe fostul proprietar, intreaba-l, acum ca i-ai dat banii, ce jumbusluc facea sa o porneasca, etc ... Ia problemele pe rand, in ordinea logica, care dupa mine ar fi: 1. Pornirea 2. Curatarea si sincronizarea carburatoarelor 3. Carcasa filtrului 4. Test puternic la cutie in toate vitezele dupa ce te asiguri ca ai citit ce ti-a scris tng despre ce sa verifici la componentele exterioare ale cutiei. Daca ai bulan si nu sare dintr-a doua, continua si cu carenele ... daca sare, este foarte costisitoare reparatia si rectificarea componentelor. Piese pt cutie nu mai gasesti, iar cele sh sunt la fel de proaste 5. Carene daca gasesti ... » Post actualizat in 05 Jan 2018 20:07 Inca ceva ... ca mi-a ramas in cap aia cu "pun plus la cdi" ... Daca vrei sa o pornesti, pune contactul si atinge cele 2 fire groase de la releul principal de pornire cu o surubelnita lata. (Alea cu piulite). Nu e normal ce zic, dar e mai normal decat s-o tragi cu masina sau sa pui tu plus pe unde crezi.
  13. Hai sa-ti zic eu ce a facut diferit ... acum 2 ani le-a curatat la un mester. Mesteru asta, un fel de mecanic de locomotive a pus jigloarele in acid sa le curete. Nu stiu daca lenea l-a impins sa faca asta sau prostia, dar cert este ca a facut-o. Jigleoarele par a fi cupru la baza si doar suflate cu bronz sau alama. Evident acidul a corodat si materialul este acum mai rosiatic (de-aia ma gandesc eu ca sunt cupru la baza) dar foarte poros. Desi peste tot in lume benzina are aditivi antioxidanti, dupa 2 ani fara benzina, umiditatea si aerul au dus la acea oxidatie verzuie.Morala? Nu fiti mecanici de locomotive ... nu spalati piese importante cu acid.
  14. Ce triumph ti-ai luat mandro? Sa-l stapanesti sanatoasa ...
×
×
  • Creează nouă...