bogra1 Postat Februarie 17, 2018 Share Postat Februarie 17, 2018 Salut, Cum mi-am schimbat resedinta, rog cateva recomandari de mecanic in Timisoara, preferabil cu pasiune pentru ceea ce face. Planuiesc sa ii fac o vizita imediat ce vremea imi permite pentru a schimba ceva consumabile (kit, ulei, semeringuri, placute, etc) + o scurgere de ulei ce imi da de gandit.. Pacientul: Suzuki gsxr Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Februarie 17, 2018 Share Postat Februarie 17, 2018 /index.php?/topic/74914-service-moto-timisoara/page-7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 si pam pam ! se poate inchide ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogra1 Postat Februarie 19, 2018 Autor Share Postat Februarie 19, 2018 Bravo, ai mai bifat un post Bobossusle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate