Valipdu Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie,dar aici mi s-a parut cel mai adecvat. Astazi m-am apucat sa fac si eu schimbul de ulei la mobra mea,un Suzuki GSX-R 600 din 2010,dar am cautat peste tot si nu am gasit exact ce cantitate de ulei trebuie pusa in baia de ulei. Va rog frumos daca aveti cunostinta de cauza sa imi spuneti si mie cat ulei trebuie sa bag in motor..? Mai precitez ca pe capacul de la geamul acela de vizitare sa vad ce ulei este in el,imi arata 2200 ML,preventiv i-am bagat 2,2 L,exact cat scria acolo,dar tot nu sunt convins ca intra doar atat de putin. Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teddydk Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 Fork oil per rod: 410 ML SUZUKI SS05 Engine oil w/o filter: 2,2 L SAE 10W-40 Engine oil with filter: 2,5 L MIN. API SF Brake fluid: DOT 4 Fuel: 17,0 LITER Coolant: 2,65 LITER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 (editat) Nu ai manualul motorului? Acolo scrie clar, e desenat, intelege si unul care nu vrea... Editat Martie 16, 2018 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valipdu Postat Martie 16, 2018 Autor Share Postat Martie 16, 2018 Multumesc frumos! Nu aveam manualul motorului si chiar nu m-am gandit la el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 Download de pe net. Sa o cunosti mai bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate