Sari la conținut

BMWs1000RR

Super Membru
  • Număr conținut

    1.675
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BMWs1000RR

  1. Salut. Deținători de husqvarna tc 510? Păreri? Sunt bune de ceva? Ms!
  2. Nu te lua dupa prazilianu' de mai sus. Asa latra peste tot, e ciorumbelu' forumului, el si inca unu...
  3. Euro 5 pentru ce? Daca eu in prima zi elimin toba aia si vin cu una goala?
  4. Stopul la modelele anterioare era mai fain. Acum ce faci daca vrei sa elimini suportul de nr pe care sunt prinse semnalele/stopurile? Toba evident, parca e de baotian. Nu vad nici rostul ochilor de pisica )) de pe lateralele aripii fata. In locul lor mai bine veneau cu un tank pad de calitate.
  5. Tu habar nu ai cum se spune/scrie! De 3 ori l ai scris invers, de 3 ori.
  6. Greu sa gasesti una buna. Uita te si la 929, sunt foarte bune!
  7. Inseamna ca la tine prapastia si muntele sunt unul si acelasi lucru. Interesant.
  8. Foarte bine. La fel as face si eu! Daca unul nu vede in drum un autobuz, motor, gramada de nisip? Ce sanse are sa vada un om? Repet, batranii si asa zisii seniori...sa se mai abtina si sa nu se mai incapataneze ca ei pot, ca ei dreg. Nu m as uita la nimic daca doamne fereste...!
  9. Am inteles...retardati cei care au pus gramada in drum. Dar sa n o vezi? De era noaptea mai intelegeam. E o varsta la care, totusi, ar trebui ca oamenii sa aiba alte preocupari, lasand sofatul de o parte. Bine, acu sa sara toti soferii si motociclistii cu permis de 6 luni cu gura...
  10. Pai poti verifica si tu un minim la motoreta. Bornele, incarcarea, sigurantele...mai dai cu un spray de contacte pe la mufe...
  11. Asta in cazul in care ai picioarele ca masa de calcat, ceea ce nu prea cred.
  12. Sunt curios ce masina ai. Merge asa - sau asa / ?
  13. Stai sa vezi la suzuki cand pica de pe cric si se rupe cadru'... gunoaie de motoare.
  14. Ufo, rolul postului tau care e? Ai bmw din '92? Ai sandero roz? Audi de la dezmembrari?
  15. Loganul de 2006 si electronica. Nu mai fa glume din astea...
  16. Referitor la zx12 si hayabusa. Zx12 le e o gluma proasta comparativ cu cealalta. E un motor care inafara sa mearga drept nu e bun la nimic, sa consume cat un tren si sa aiba frane de vapor.
  17. Inca n am auzit de asa oameni prosti, sa mi bag...si tare am impresia ca prietenul acela al lui e chiar el. Prost cu P mare.
  18. Ia-le prin eliminare. Daca tot ai primit sfatul cu bujia, incepi de acolo. Dar ce e cel mai important...daca nu reusesti sa desfaci o bujie, las o asa. Du o la cineva care stie ce trebuie sa faca.
  19. Incarcarea cum e cu atatia consumatori? Gen motorul la ralanti cu faza scurta si ventilatorul pornit? Am avut problema asta la f4. Adica...majoritatea posesorilor de f4/f4i cunosc problema sau o vor cunoaste in curand. N ai vazut modelele amintite mai sus prin orase ca umbla cu farul stins? ))
  20. Exact. Stiu persoane care cu un scuter cu nr galben ieseau din tara, mergeau in serbia. Tara care nu e in ue. Da, poti circula si in paris atat timp cat ai toate documentele la zi.
×
×
  • Creează nouă...