anapurna Postat Martie 24, 2018 Share Postat Martie 24, 2018 Buna seara colegii, Vreau sa cumpar o imprimanta de pe OLX. Imprimanta multifunctionala A3 Epson WorkForce WF-7610DWF + CISS Nou.Nu o cumpar noua fiindca nu se mai produc. Zice ca este utilizata 3 luni si inca mai er garantie. Daca cineva se poate deplasa sa o vizualizeze raman dator. Va multumesc. https://www.olx.ro/oferta/iimprimanta-multifunctionala-a3-epson-workforce-wf-7610dwf-ciss-nou-IDabt1D.html#9d353d5fdd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Martie 24, 2018 Share Postat Martie 24, 2018 vorbeste cu omul si intreaba adresa exacta. poate imi fac timp. si spune-mi ce trebuie sa verific. nu prea le am cu tehnica de birou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anapurna Postat Martie 24, 2018 Autor Share Postat Martie 24, 2018 vorbeste cu omul si intreaba adresa exacta. poate imi fac timp. si spune-mi ce trebuie sa verific. nu prea le am cu tehnica de birou. Multumesc. Voi lua legatura cu vanzatorul maine si iti voi spune detaliile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Martie 24, 2018 Share Postat Martie 24, 2018 http://www.mag4u.ro/multifunctional-epson-workforce-wf-7610dwf-a3-color-4-in-1 ia vezi daca rezolvi aici. Pe baza de comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anapurna Postat Martie 24, 2018 Autor Share Postat Martie 24, 2018 Da. Produsul e ok doar ca nu are sistemul CISS integrat. E destul de complicat sa il adaug eu. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 25, 2018 Share Postat Martie 25, 2018 Multumesc. Voi lua legatura cu vanzatorul maine si iti voi spune detaliile. Să pui adresa aici te rog, din ce îmi dau seama de pe olx este foarte aproape de mine. Acum câțiva ani am lucrat cu imprimate de tip CISS, poate îmi mai amintesc una-alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate