Sari la conținut

Gabi M

Super Membru
  • Număr conținut

    1.333
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Gabi M

  1. Salutare ! aceeasi "problema" am avut-o si eu anul trecut. In ultimii 12 ani am avut numai motorete de strada ( motoare 4L / 4V ), dar de ceva timp vroiam sa incerc si partea de offroad, ca si tine am mai iesit cu hornetul si scuterul pe coclauri. Long story short ... am ajuns sa iau un KLR650 din 92, insa din pacate pentru mine am luat varianta "Adventure" numita Tengai. Despre KLR pot spune doar de bine, este tank, porneste orice-ar fi, cu toate ca are 30 de ani am curaj sa merg cu el pana pe Luna Ajungi sa te obisnuiesti si cu monocilindru, DAR trebuie sa fi pregatit mental sa accepti faptul ca 120 km/h este viteza maxima la care poti spera. Partea naspa cu KLR-ul este ca nu prea gasesti piese in dezmembrari, mai ales pe partea de plastice, radiator, chestii de genul asta ( in special pentru Tengai ). Inevitabil am tavalit KLR-ul, i-am dat daune estetice, pe la sistemul de racire si sincer a fost o mare provocare sa gasesc piese de schimb. Recomandarea mea este sa te uiti dupa cele mentionate mai sus de catre @pepsi Kawasaki KLE500 Yamaha XT660R YAMAHA XT600 / TT600 ++ Suzuki DR 650 Daca esti din Bucuresti si vrei sa testezi un KLR, da-mi de veste. Zi faina !
  2. Salutare! Mai exista posesori de KLR650 pe aici? Long story short ... dupa 10 ani în care am încercat diferite Hondite, am decis sa mai schimb și eu brandul dar și categoria. Inițial eram în căutarea unui enduro mic, dar cum piața moto din România este crazy în momentul, m-am ales cu un "adventure" aproape de aceeași vârstă cu mine...KLR650 Gen 1 din 1992 ( varianta Tengai) Cu toate ca nu am mers prea mult cu ea...momentan pot spune îmi place babaciunea. Motoreta este faină, iar spre surprinderea mea a venit cu tot istoricul din 92 pana în 2022, când a fost cumpărată de către un roman stabilit în Germania fix cu scopul de a o vinde cu profit în România. Ce este mișto, este faptul ca am ajuns sa discut cu neamțul care a avut motoreta din 1998 pana în 2022. Așa am aflat ca nu are doohickey schimbat, ca cei 48k km de pe bord au șanse mari de a fi reali, iar că în 2022 a fost vândută ca defectă romanului antreprenor, asta după ce în urma cu muuulți ani, la o verificare (TUV) au turat-o aia până când a pocnit ceva prin motor, fapt pentru care a zăcut o perioada lunga de timp în garajul neamțului. Cumva romanul nostru ( mecanic auto de meserie) a reușit sa o repare fără sa schimbe ceva pe la ea, apoi a vândut-o în țară :). De când a ajuns în Românica noastră, KLR-ul a papat ceva munca, bani, nervi și luni de așteptare după una-alta. A primit gume și camere noi, furca servisata, kit lanț nou, filtru k&n, baterie noua, ulei, garnituri, ceva rulemti și furtune noi, plus alte mărunțișuri dar și un mândru Ohlins sh pe spate ( proaspăt servisat de către băieții de la Rams) Zilele trecute s-a încheiat și operațiunea "Doohickey", cu celebrul kit comandat de la Vulturul Mike din US, 1400 lei pentru o mizerie de arc...dar dacă internetul zice ca trebuie schimbat, atunci facem cu placere. In timp ce avea loc operațiunea Doohickey, am descoperit ca balansoarul era cel care a pocnit în timpul TUV-ului. Cu ceva noroc s-a găsit unul sh pe olx iar acum este live and kicking. Motoreta a fost reparată de către un prieten care nu este mecanic însă este mega pasionat de mecanica, totul a fost desfăcut / făcut cu manualul de service în fata. Acum ca este gata, sper sa găsesc un alt posesor de KLR ( ideal tot GEN 1), căruia să-i pot adresa o avalanșă de întrebări despre KLR650 și care poate este suficient amabil ca să-mi permită sa fac un mic drive test cu motoreta lui. Aș vrea să pot face o comparație cu a mea. Cam acesta este motivul pentru care am postat aici, so...daca aveți un KLR650 și aveți o ora de pierdut, aștept un semn de la voi. Mulțumesc fain !
  3. dar dvs ce exemplu dati domnule cadru didactic ??? Pana acum ati aratat numai frustrare si prostie maxima.
  4. Știu eu un cămin pe strada Turda cu Bd. Mihalache la un preț mai accesibil (<3000) însă și condițiile sunt mai "<"....Depinde ce cauți și cât ești dispus sa plătești.
  5. Agree, asa s-a procedat. Topic can be closed
  6. Salutare, Un amic a găsit un GSXR de vânzare în Târgoviște. Înainte de a cumpăra moto respectiva am vrea o verificare....cunoașteți vreun service / mecanic cu chef de muncă?? Sf. Gogu nu m-a ajutat, am sunat la câteva numere și toți s-au lăsat de meserie, cică nu rentează sa faci service moto in Târgoviște Moto cu pricina: https://www.olx.ro/oferta/suzuki-gsxr-600-k7-IDe1OBu.html Mulțumesc mult, Gabi M
  7. Gabi M

    Recomandare moto

    Salutare, Honda Hornet este o motoreta super misto, iar daca ai norocul / inspiratia de a cumpara una ok, ai sa vezi ca o sa te multumeasca multi ani, Referitor la echipament ... ete aci' https://alphaheadmoto.com.ro/magazin/ ( ieftin, bun, nou): De exemplu: Geaca: https://alphaheadmoto.com.ro/produs/geaca-moto-fang-fluro-lichidare-stoc/ Pantaloni: https://alphaheadmoto.com.ro/produs/pantaloni-touring-de-textil-fang/ Bonus casca http://www.shop4moto.ro/cumpara/hjc-fg-st-besty-34 Spor la ales ! BR / GM
  8. Din câte cunosc eu, Digi sunt pe barba lor ce ceva timp. Poate dacă cei la la Vodafone foloseau echipamente Ericsson...aveai alta părere despre ei acum
  9. Eu sunt mare fan streetfighter / supermoto. Imi place tare mult cum ai facut suzuki asta albastru. However, doua lucuri nu-mi plac, farul ( ma asteaptam la ceva mai streetfighter ) si șaua rosie .... ma gandesc ca nu este cea finala, right ??? se vede urat ca dracu :)) Spor la treaba !
  10. Salutare, Pentru cine este interesat am de donat următoarele: 1) Costum moto dama ICS rosu-alb-negru (geaca + pantaloni) Costumul este destul de vechi, din piele groasă. Nu este căzut, nu este decolorat însă de câțiva ani nu a mai fost folosit dar nici întreținut ( uns cu crema sau alte alea). Mândra mea are 1.64 cu 46 kg iar costumul ii este mare, se pretează pentru cineva de 55 kg. 2) Geaca no name 5in1 neagra. In stare buna, nu este căzută, protecții soft. Geaca se poate transforma în vesta, este ventilata, cred ca are și membrana impermeabila. Eu am purtat-o la 87 kg și îmi era cam fixă, ideala pentru cineva la 80 - 85 kg 3) Geaca moto damă textil no name ( albastra) Stare bună, logo-ul de pe mânecă este cam șters in rest ok, nu este rupta, protecții soft. Se potrivește pentru cineva de 55 kg 4) Geaca moto Diadora neagra Am căzut cu ea de doua ori drept urmare are ceva defecte vizibile în poze. Nu mai găsesc protecțiile. Ideal pentru cineva la 85 kg. 5) Geaca moto ( sau scuter) no name scurtă Este cam veche, protecții soft, un mic defect vizibil în poze. Ideal pentru cineva de maxim 80 kg Din păcate nu ma complic sa trimit în țară - sorry guys. Se pot vedea / proba în București, Sector 1 zona Bazilescu. Gabi 0735 34 51 35 Corecție număr telefon 0734 34 51 35. Sorry
  11. Am uitat sa menționez....mare atenție cu mărimile produselor, sunt cam ciudate De exemplu, pentru soția mea, care are 46 kg cu televizorul in brațe, s-a potrivit cu mărimea M conform Alphahead. Cred ca este prima data îl viata ei când își cumpără un M:)))). In alte părți se regăsește între XS și S.
  12. Eram în căutarea unui echipament pentru mândra mea, când am văzut topicul fratelui Alecsandru. Curios de felul meu și cunoscându-l bine pe Alex ( adica știu ca este pretențios, alintat dar și ca nu deschide topicuri aiurea ) am hotărât sa văd ce are omul de spus. Click pe topic, citit tot, plăcut, google search "Alphahead România", sunat și făcut o vizită....totul în mai puțin de o oră In concluzie, mândra mea are acum un echipament nou, super decent (pentru standardele mele) la un preț super ok. 750 - Mulțumesc mult Alecsandru!!! Confirm cele scrise de inițiatorul topicului, super ok oamenii (soț și soție) , foarte prietenoși, magazinul curat și bine aprovizionat , o experiență plăcută. Pentru mine este un mare plus faptul ca brand-ul este românesc (chiar dacă nu este pornit de un român) ba chiar are și un mic tricolor cusut de geaca și de pantaloni, nota 10 pentru asta Recomand magazinul.
  13. Poți lua Bermude fără probleme, eu am folosit vara asta un Bermude luat SH și unde l-am pus acolo a rămas. Dacă cutia nu este ținuta cu anii în soare /ger atunci poți lua liniștit una SH. Se vad cu ochiul liber cele exploatate.
  14. Shit....eu am fost în Taiwan dar nu am avut parte de așa ceva
  15. Mulțumesc mult Radu, ne auzim și trec sa iau pc-ul. @foxbat, mulțumesc pentru oferta, chiar am sa apelez la tine. Cu siguranță găsim să-l dam și pe al meu. Am să-ți scriu în privat. O zi făină!
  16. Salut, cunosc eu o fetiță la țară (județul Dâmbovița) care își dorește asa ceva. Am vrut să-i dau pc-ul meu vechi care tot la fel zace de ani prin casa, dar este nevoie de windows, drivere toate cele și parca nu-mi mai vine sa fac asta. Dacă nu l-ai dat deja îl iau eu. Mulțumesc Gabi Manea
  17. Mie îmi place paint Job-ul. In privința coditei....păi... frumusetea este in ochii privitorului
  18. Ahhhhh....cât de sweet....kiss kiss hug hug :)). Eu zic să vă strângeți mâinile, unul cu mănuși Mechanix , celalalt cu Alpinestars :))
  19. Salut, eu știu de băieții de la Mammoth Custom ( Mișu - +40724361182) https://m.facebook.com/MammothCustom/ Baftă!
  20. Cred ca yamaha xt660x supermoto este potrivit pentru ce cauți tu.
  21. E clar....ulei in benzină ) Cer scuze pentru off topic, nu m-am putut abține. Spor în remedierea problemei.
  22. Salutare, cumpăr kill switch pentru PC 36. Nu îmi mai merg luminile și se pare ca este de la butonul de ignition, nu știu ce lamele nu mai merg cum trebuie. Sau dacă știți pe careva care știe să repare plz let me know.
  23. Cer scuze inițiatorui ca ii invadez topicul, însă nu ai și un kill switch pentru hornet 600 PC 36 2006? Mulțumesc!
×
×
  • Creează nouă...