cr1s71 Postat Aprilie 9, 2018 Share Postat Aprilie 9, 2018 Salut, Acum ceva timp mi-am copiat cheia pentru un f4i cu un pret foarte bun (nu imi amintesc exact, dar parca era in jur de 120-150 lei). Cheia bruta am comandat-o de pe Aliexpress, iar in acest pret de copiere a intrat si cip-ul. M-am gandit sa fac un bine atat motociclistilor care au nevoie, cat si domnului care a fost foarte de treaba: 0767.363.303. Sper doar ca nu s-a lasat de meserie intre timp. Locatia este undeva prin Militari, pe la statiile de metroul Lujerului, Gorjului. Mentionez ca chie copiata inca o folosesc si functioneaza fara probleme. Asfalt uscat, tuturor! Cristi » Post actualizat in 09 Apr 2018 08:59Am gasit si pagina de facebook: https://www.facebook.com/Copiere-Chei-783251038443860/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Aprilie 9, 2018 Share Postat Aprilie 9, 2018 Salut. Am vazut cateva filmulete pe youtube care iti arata cum sa o copiezi singur, acasa. Am zis ca o sa incerc si eu dupa ce dau comanda de o cheie blank. Ce ziceti de metoda asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KONGLY Postat Aprilie 9, 2018 Share Postat Aprilie 9, 2018 salut metoda asta am folosito acum 2 ani si a mers perfect 2 cheii am copiat 60 lei cheia cu tot cu cip am dat pe ea deci merge incercati cu incredere pss nu am folosit nici o dioda doar cabluri si atat si merge perfect si in ziua de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate