mmisulicaa Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Salutare! Abia am achizitionat un KTM lc4 640. Are cineva manuale sau orice fel de documentatie despre el? Mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 Salutare! Abia am achizitionat un KTM lc4 640. Are cineva manuale sau orice fel de documentatie despre el? Mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc anticipat. da un an de fabricatie !! Oricum vezi ca daca suni la Vindex Satu-Mare, ce este importatorul KTM Romania, iti trimit Cd-ul contra 20 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Ianuarie 16, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2007 multumesc petrica pent manual...imi este de foarete mare ajutor katemeu: al meu e din '99- merci pt sugestie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate