mmisulicaa Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Salutare! Abia am achizitionat un KTM lc4 640. Are cineva manuale sau orice fel de documentatie despre el? Mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 mmisulicaa a spus: Salutare! Abia am achizitionat un KTM lc4 640. Are cineva manuale sau orice fel de documentatie despre el? Mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc anticipat. da un an de fabricatie !! Oricum vezi ca daca suni la Vindex Satu-Mare, ce este importatorul KTM Romania, iti trimit Cd-ul contra 20 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Ianuarie 16, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2007 multumesc petrica pent manual...imi este de foarete mare ajutor katemeu: al meu e din '99- merci pt sugestie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate