Gabi.M Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Salut. Am primit o yamaha fz6 fazer 2007 și as cam avea probleme cu lanțul, adică se slăbește. Am fost o data cu ea la reglat și tipul de la Dual Motors mi-a zis ca ar tine tot sezonul acest lanț dar ar trebui schimbat pentru următorul. Rugămintea mea este următoarea : știe cineva un service în București unde ar avea costuri mai mici pentru înlocuirea kit-ului de lanț? Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 la kituri de lant nu cred sa fie diferente de pret decat daca cumperi de pe ebay unde is diferente majore , poti sa incerci linistit la motomus.ro , ai transportul gratis la valoarea kitului dupa calculele mele , oricum schimbul kitului daca nu ti-l faci singur , il platesti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate