magarusulmarius Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 salutare, plecarea de la omv ul de la intrarea in comuna 1 dec 1918, la ora 09 00 pe traseul buc - ruse - silistra - dobrich - kavarna n-am mai fost acolo, vreau sa explorez, pare un loc linistit, asa, mai flower power locatia este intre kavarna si balcic, este camping dar si un hotel numit st george as alerga putin pe portiunea ruse - silistra - dobrich, dar in functie de participanti mergem si mai domol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camila de recif Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 Cazarea o faci la cort sau la hotel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat August 3, 2018 Autor Share Postat August 3, 2018 la hotelasul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camila de recif Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 Eu iau si cortul la mine, parcă mă tentează mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat August 3, 2018 Autor Share Postat August 3, 2018 0722564401 marius, eu am nr tau si eu l-as fi luat dar pt o zi parca nu ma tenteaza sa-l ridic / strang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camila de recif Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 Eu il iau chiar daca nu îl voi folosi. Ne vedem la 9 la OMV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat August 3, 2018 Autor Share Postat August 3, 2018 ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 Salutare, aha, te duci pe 71 de la Silistra spre Dobrich O sa iti placa, asfaltul e foarte bun iar virajele faine! Kavarna e un oras micut, nu prea ai obiective turistice, poti manca insa o kavarma L-am tranzitat mereu in drum spre ferma de midii de la Dalboka si spre Kaliakra. In cazul in care nu ai fost deja Marius, te poti plimba pe 901 pana la farul din Shabla. Pana sa ajungi la far, pe partea dreapta, opreste la Zargana, ocazie cu care poti sa cobori de pe coasta sa faci o baie in golf, merita! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat August 3, 2018 Autor Share Postat August 3, 2018 salut Cristi te sun miane sa te intreb de shabla, vreau tura separata, tot de 2 zile maine doar vreau sa stau sub o umbreluta cu o bere, doua , sa ma balacesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate