yoyo_man Postat Noiembrie 5, 2018 Share Postat Noiembrie 5, 2018 (editat) Pentru că tot rătăcesc documentele cu privire la revizii și investiții am zis să îmi prezint și eu "puternica" Honda CBF500, că va fi bun topicul asta când o să o vând A fost o achiziție de suflet, a fost motocicleta care m-am făcut să urmez școală pentru categoria A, a fost achiziționată în 2008 de un prieten, adusa din Germania cu 5800km pe bord. M-am dat cu ea, așa... mai ilegal un pic și așa am prins pofta de doua roți mai mari (avusesem înainte scutere și alte drăcii sau nu se compara). Moto a rulat prin București și din 2008 până în 2018 a făcut 9.000km ( ultimii doi ani a stat într-o casă). Așa că după multe insistențe am reușit să o iau. Deci, Honda CBF500 cu vreo 50cp, 17.000km, ABS și top case. Cam atât. Merge binișor, bună și pentru oraș, ok și pe afară ( cu vântul in piept, dar eu sunt fan naked). Am schimbat tot ce era de schimbat la ea după atâta stat, baterie, cauciucuri, plăcuțe de frână, ulei și simeringuri furca, ulei și filtre, lichid de frana, antigel, curățat și uns lanțul și alte mărunțișuri. Urmează un upgrade la sea, sa băgăm ceva gel in ea si o toba sport. Am luat-o la sfarsitul lunii septembrie și după vreo 2000km sunt mulțumit. Nu se compara cu Hornetul 900 precedent dar nici cu X-Max 250 Editat Noiembrie 5, 2018 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexhonda Postat Noiembrie 5, 2018 Share Postat Noiembrie 5, 2018 Salutare....indraznesc sa intreb...pretul? Unde se poate vedea?....daca sunt trecute aceste detalii si nu le-am vazut, miiii de scuze Ms Alexandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Noiembrie 5, 2018 Share Postat Noiembrie 5, 2018 Buna Alex, moto nu e de vanzare, este la rubrica "Motocicleta mea" unde isi prezinta fiecare motocicleta persoanala. Frumoasa moto, la cat mai multi km fara incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Noiembrie 5, 2018 Share Postat Noiembrie 5, 2018 Motocicleta respectiva nu se vinde. Doar isi prezinta omul motocicleta intr-o sectiune dedicata acestui lucru. Iti recomand sa urmaresti topicurile de vanzari/cumparari daca doresti achizitionarea unei motociclete. Cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 5, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2018 Da, scuze daca am fost ambiguu in prima propozitie. E topicul de prezentare doar. Nu se vinde. Însă îți recomand modelul dacă așa ceva cauți. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 5, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2018 Ai vândut scuterul? Da. Nu avea rost sa le țin ambele. Merge și asta pentru oraș. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 5, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2018 Mai am un scuter de 50 mai trag și de ăla la drumuri scurte prin aglomerație. Erau prea multe deja, încă nu am câștigat la loto și tunuri nu dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 27, 2019 Autor Share Postat Martie 27, 2019 Colegilor, am probat vreo două tobe sport pe agregat și în decelerare aveam niste rateuri groaznice. Din cate observ fluxul de gaze la toba originala e mult mai mic decât la astea sport, cel puțin cele concepute pentru motoare de peste 500cc. Se rezolva problema din reglaje sau ar trebui să mă îndrept spre o toba sport concepută pentru motoare mai mici ( de exemplu cele pentru 250 par similare la flow cu ce am eu acum pe moto)? Păreri? Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Martie 27, 2019 Share Postat Martie 27, 2019 si la cald face la fel pe decelerare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 27, 2019 Autor Share Postat Martie 27, 2019 Da. Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk si la cald face la fel pe decelerare? Da Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk Presupunerea mea e că e prea permisiva evacuarea și întrebarea e sa pun una pt 250cc sau se pot regla carburatoarele sa funcționeze ok și cu tobe de motoare de 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Martie 27, 2019 Share Postat Martie 27, 2019 poti face o verificare la tacheti si eu aveam aceasta problema cu toba sport la un 600 si s-a rezolvat prin reglarea tachetilor, doar la rece aveam aceste rateuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 27, 2019 Autor Share Postat Martie 27, 2019 poti face o verificare la tacheti si eu aveam aceasta problema cu toba sport la un 600 si s-a rezolvat prin reglarea tachetilor, doar la rece aveam aceste rateuri Și să se manifeste problema doar cu toba sport? Că în rest motocicleta merge perfect, cu toba originala. Că dacă e așa rămân cu originala Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Martie 27, 2019 Share Postat Martie 27, 2019 (editat) la mine asta a fost... cand se incalzea nu mai avea nimic ,dupa reglare Editat Martie 27, 2019 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate