Sari la conținut

Nr Moto Care Nu-l Vede Radarul ? Mit Sau Realitate?


georgetatt2
 Share

Postări Recomandate

Salutare tuturor !

Datorita faptului ca acum nu sint in tara si totusi posed moto, iar pe aici nenii politisti sant rai si nu primesc spaga ( inca !!! ) mi-am adus aminte de un amic cu un GSXR care cica isi trata nr moto cu spray fixativ ptr par si.....cand zambea la camera....NIX !! Nimic !!

Nu-l vedea camera !! Dar stiti cum e....parca nu imi prea vine sa incerc pe aici pina nu aud argumente solide "pro" ,ca amenzile sint umflate rau si ma mai faulteaza si cu buline pe permis.

In rest.....bafta la toata lumea.

George

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca bate soarele suficient de puternic (si in UK nu prea cred ca este asa soare) si daca se reflecta lumina soarelui pe numarul de inmatriculare in asa fel incat sa orbesca camera video, atunci se poate

Altfel, eu zic ca sunt basme

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

practic, radarul te ia oricum ai merge, iti calculeaza traiectoria, viteza de deplasare, etc, dar nu te inregistreaza el, ci o camera ordinara...fa experimente cu o camera video afara, vezi ce rezultate ai, si daca ai camera buna, e sigur mai performanta ca aia de la politie :blink:

 

culmea, dupa ce iti pozeaza numarul, politia il trece intr-un...caiet :rose: ca pe vremuri...abia apoi il raporteaza si se introd in baza de date :lol:

 

deci camera poate fi pacalita, chiar cum a zis Nick61, dar nu ai de unde sa stii in ce unghi se reflecta soarele pe numar pt a orbi camera, deci, poti sa te gandesti la un sistem de oglinzi montate pe exterior, sub forma hexagonala :D

 

tind sa cred ca si un lac foarte bun care sa reflecte lumina ar fi destul de bun :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

intradevar acum ceva vreme ereau radarele alea cu 'poza' aveau un blitz puternic si daca depaseai viteza iti faceacea garcea poza la alea functioneaza chestia cu ficsativ cica dar ereau niste sprayuri speciale care iti dadeai pe nr cand iti facea poza nu se vedea nr, asta am vazuto pe discoveri intrun reportaj si arata cum functioneaza, dar aacum cu acmerele astea noi nu mai folosesc blitz si nu mai ai sursa de lumina asa de puternica cat sa-ti lumineze nr sa isi faca efectul sprayul. asa ca mare atentie singura posibilitate e un antiradar bun si vgilenta.

 

asfalt uscat :rose:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...