Papa_Bear Postat Decembrie 30, 2018 Share Postat Decembrie 30, 2018 Buna seara, Caut un parbriz Silverado de la Yamaha ca cel din fotografia de mai jos. Ma intereseaza mai putin starea geamului, insa caut unul care sa aiba toate componentele metalice si de cacuiuc in stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 3, 2019 Share Postat Ianuarie 3, 2019 Am eu de Wildstar, modelul asta: PS. aici se vede cablul de acceleratie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Ianuarie 10, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2019 Salut Bach, Nu am apucat sa iti raspund aici. Iti multumesc pentru oferta. O retin. Parbrizul tau este accesoriul OEM standard. Eu caut de la seria limitata SILVERADO. O zi buna, si spor la vanzarea motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate