Jump to content

Papa_Bear

Super Membru
 • Posts

  566
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

Contact Methods

 • Yahoo
  acracteyon

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti, sectorul 6
 • Carnet moto din
  2001
 • Motocicleta
  Ural; MZ RT 125; BMW R80; Yamaha XV1600
 • Numar Moto
  Numere Irationale

Recent Profile Visitors

2,319 profile views

Papa_Bear's Achievements

 1. Angajamentul meu de a cumpara motoreta la promotia de 50% anuntata in 22.01.2024 ramane valabil...
 2. NU... 50% din pretul de vanzare cerut.... Este o oferta serioasa!
 3. Salut! Prima intrebare: Te pricepi sau nu te pricepi? --> Daca nu te pricepi - apeleaza la un mecanic. Daca te pricepi si nu ai sculele potrivite si corecte - apeleaza la un mecanic A 2 a intrebare: Cand au fost ultima data curatate si sincronizate carburatoarele? S-a schimbat si setul de garnituri, cui pointo... etc? A 3 a intrebare: De cat timp se intampla acest lucru? Mersul motorului s-a d.egradat?
 4. Salutare, La vaarsta si inaltimea ta poti sa iti iei fara probleme un Indian Scout. Are 100 cp, ABS, racire pe lichid, este mica pt un cruiser, este manevrabila si foarte docila. Nu te speria de cei 100 cp, dar evident este foarte important sa fii responsabil...
 5. Mai mult ca sigur are probleme cu robinetul dar si cu cuiele pointo si a inundat motorul. @PuNkT Schimba uleiul si filtrul. Cumpara un ulei mai ieftin cu care vei merge mai putin. Inainte verifica robinetul de benzina si ideal ar fi sa faci o curatare, verificare si reglaj de carburatie.
 6. Gramatica este importanta deoarece modul in care ne exprimam reflecta si respectul fata de interlocutori. Cum te astepti tu ca lumea sa iti dea sfaturi pertinente, documentate, binevoitoare cand tu te exprimi ca pe maidan. In momentul in care te exprimi gresit, vulgar, transmiti inerent si mesajul ca esti prea putin pregatit sa intelegi un subiect. Crezi ca era mai util sa iti raspunda toti la unison "du-te boss... ca e frumos de tot in Brazilia... totul va fi bine..." ?
 7. Sa te bucuri de ea sanatos si fara evenimente! Eu tot as schimba mecanicul... In alta ordine de idei, mai sti ceva de MZ-ul tau RT125?
 8. Benzina de 98, 99, 100, nu ajuta la nimic daca motocicleta este specificata pentru 95. Insa, aici e marele INSA - Exista producatori care au o cantitate mai mica de etanol in benzina de top - in acest caz, se simte mai ales la motoarele cu carburatie. Deci ceea ce se simte este doar cantitatea de etanol, care poate fi mai mica la benzinele de top.... atat; nicidecum cifra octanica...
 9. Merge pus orice furtun de benzina de la orice magazin de piese auto cu diamentrul interior corect. Acest furtun se vinde la metru. Recomand producatorul Gates. Arcul si colierele le poate lua de la vechiul furtun.
 10. Tot dl. BRATU. O va recroma. Am facut si a iesit foarte bine.
 11. Salutare, Da. Am lucrat eu cu domnul Bratu. Este un om serios insa angajatii lui nu sunt toti foarte seriosi. Domnul Bratu, isi da tot interesul ca piesele sa iasa bine. Preturile sunt decente. Ca sa iasa lucrarea bine iti recomand ca in cazul pieselor ruginite, sa cureti tu rugina foarte bine (eventual sablezi) si sa le duci cat mai curate. Sa nu le dai cu vreun pasivizant sau convertor, fiindca apoi nu se mai pot galvaniza. Eu colaborez cu domnul Bratu din 2009.
 12. Acesta este pentru carburatoare chinezesti care copiaza modelele rusesti. Cele PEKAR nu au scaunul cuiului compatibil cu acest cui cu con de cauciuc.
 13. Carburatoarele K68 nu rezolva mare lucru. Au acelasi cui poanto a carui garnitura se topeste in benzinele actuale si nu mai inchide. Orice BMW intretinut este de 10 ori mai bun ca un boxer rusesc. In plus gasesti si piese noi de calitate buna. Cu japoneza in 1 sau 2 cilindri s-ar putea sa aibe surpriza ca nu mai gaseste piese....
 14. Salutare! Hai sa iti raspund si eu, avand multa experienta cu aceste motociclete. Detin si un Ural din 1980 care are 14000 km in stare de showroom, nerestaurat niciodata. Dupa peste 20 de ani in care am detinut neincetat si motociclete din Rusia, pot sa iti spun ca au cateva probleme groaznice de calitate. Aceste probleme nu sunt accidentale, ci special concepute, pentru a nu avea performante si fabilitate, pentru ca in tarile Sovietice nu se dorea sa se creeze gasti de motociclisti sau miscari impotriva curentului. Aceste motociclete sunt concepute special ca sa te tina ocupat cu reparatul. Sfatul meu: Daca aceasta motocicleta are o valoare sentimentala, pastreaz-o si investeste in ea, insa in stare originala va fi non stop bolnava. Daca nu, vinde-o, mai pune ceva si cumpara-ti un BMW boxer cu 2 supape (airhead). De exemplu, la maxim 3000 de euro poti gasi un R45 cu putini km in stare foarte buna - va fi cu totul altceva....
×
×
 • Create New...