taurus Postat Martie 21, 2019 Share Postat Martie 21, 2019 iesiri prin zona, de zi sau de weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 26, 2019 Share Postat Martie 26, 2019 La 21.03.2019 la 13:42, taurus a spus: iesiri prin zona, de zi sau de weekend Ahoi! Atata timp cat o permite timpul! In genral Bucin, Toplita, Borsec....etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Martie 26, 2019 Autor Share Postat Martie 26, 2019 salutare! poate ne organizam si noi, faza pe judet, la niste iesiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 La 27.03.2019 la 0:02, taurus a spus: salutare! poate ne organizam si noi, faza pe judet, la niste iesiri Ahoi! Sincer sa fiu eu imi organizez ture cu gasca moto si cu cei care imi sunt apropiati pe doua roti. Dar daca timpul imi permite socializez cu orsicine. Noi am mai facut-o si desigur o vom mai face, oricum sunt dator cu 2-3 pahare de palinca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Aprilie 1, 2019 Autor Share Postat Aprilie 1, 2019 plus dobanda! de vazut, ne-om vedea noi. nici eu nu am timp mereu poate, vreodata, ne intersectam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 16, 2019 Share Postat Aprilie 16, 2019 La 01.04.2019 la 19:54, taurus a spus: plus dobanda! de vazut, ne-om vedea noi. nici eu nu am timp mereu poate, vreodata, ne intersectam Cu siguranta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate