CobraArt Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Vezi ca nu este prinsa toba si cade E misto, imi place codita Nu este greu de facut ce vrei tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 am vazut toba! da nu stiu ce sa i fac...am mai facut o varianta mai personalizata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Mie imi place mai multe negru cu rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 Salut,guma am cumparat-o la 2,5 mil,toba a facut 13,5 mil.Cand mi-au adus CBR-eul acasa aveam 0 km pe bord Am fost la bunica la tara si i-am tras niste poze,scuzati de ce este in jurul motoretei frumoasa tare toba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 frumoasa tare toba! Mie nu-mi prea place,dar nu am avut ce sa cumpar altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 la cat bani bagati in motocicletele voastre de 125 aveti de gand sa le pastrati?SAu le vindeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Ai auzit de cuv. placere.hobby,pasiune,unic etc.? Eu personal vreau sa ii dau CBR-ul lui fiul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate