ow3x3xpr3ss Postat August 19, 2019 Share Postat August 19, 2019 (editat) Buna ,vreau sa merg la Sulina 2-3 zile(acest weeked) unde as putea lasa moto in Tulcea in siguranta aceea perioadă,daca se poate sa fie si in apropierea locului de unde voi lua vaporul!? Multumesc anticipat! Editat August 19, 2019 de ow3x3xpr3ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 Iti recomand Portul Turistic Aval Tulcea: http://portaval.ro/ Daca pleci spre Sulina de pe faleza Dunarii, poti lua un taxi de la Port Aval pana la Autogara (din dreptul careia presupun ca vei lua salupa spre Sulina). Cost taxi aprox 10 ron Poti da comanda de taxi in Tulcea la 0240941 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat August 20, 2019 Autor Share Postat August 20, 2019 Multumesc mult,chiar am sa sun la ei inainte sa plec! Numai bine , Ovidiu Revin cu o actualizare, poate vor ma fi si alti care sint interesați.......deci am sunat pt parcare ieri,astazi am sunat pt transportul pina in Sulia,la Eco Delta Trip si surpriza, vin la parcarea din Port Aval sa ma imbarc pe vapor ,nu mai trebuie sa imi bat capul si cu trasportul din Port Aval! Mersi inca odată ! Numai bine, Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat August 27, 2019 Share Postat August 27, 2019 Salut Ovidiu, Vacanta faina sa ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate