Silver Arrow Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Seara pe langa Sovata incepusera sa cam stranga hainele asa ca am bagat-o si pe Yoyo intr-o paturica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 La 01.06.2020 la 22:37, DiarM a spus: bai nu va chinuiti cainii aiurea doar ca sa arate bine in trafic. E greu sa gasesti o (cuvant urat) buna care sa vrea sa fie plimbata, nu va dati seama cat stres pentru un caine? nu stiu cum cu e "cuvant urat buna" insa cateii mei adora sa fie plimbati pe 2 roti. cel mare zici ca copilot iar cel mic sta ca la teatru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnnyBoy2000 Postat August 27, 2023 Share Postat August 27, 2023 https://www.goruffly.com/motorcycle-dog-carrier/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate