andrei gras Posted June 3, 2020 Author Share Posted June 3, 2020 Quote Link to post Share on other sites
FLEX Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Tekelul sirmos e caine de vinatoare, are subpar des, nu sufera de frig ca fratele cu par scurt. De asemenea, fiind originar din linii de lucru nu prea te poti baza ca ramine mic, din cite stiu la sirmosi nu exista varietatea usoara, sub 9kg. Apoi, din cauza conformatiei, sint predispusi la dislocari de coloana, asa ca inghesuirea intr-un rucsac nu sriu cit de bine ii face. Si in ultimul rind, pe el l-ai intrebat ce vrei sa faci? ca daca nu vrea se inchide povestea, sint caini foaete incapatinati. Altfel, simpatica alegere. Quote Link to post Share on other sites
iulia_boris Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 La 02.06.2020 la 22:06, Cavaleru a spus: e un catel de plus la sarituri fiti si voi mai atenti Evident. Quote Link to post Share on other sites
Admin l.u.v Posted July 18, 2020 Admin Share Posted July 18, 2020 Astăzi, la Vidraru.. Și povestea lor, omul a plecat în toată lumea cu prietenul lui. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158626830606165&id=551276164 Quote Link to post Share on other sites
john17 Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 I-au mai crescut 2 roți gtr-ului? Quote Link to post Share on other sites
andrei gras Posted July 18, 2020 Author Share Posted July 18, 2020 La 05.07.2020 la 23:10, FLEX a spus: Tekelul sirmos e caine de vinatoare, are subpar des, nu sufera de frig ca fratele cu par scurt. De asemenea, fiind originar din linii de lucru nu prea te poti baza ca ramine mic, din cite stiu la sirmosi nu exista varietatea usoara, sub 9kg. Apoi, din cauza conformatiei, sint predispusi la dislocari de coloana, asa ca inghesuirea intr-un rucsac nu sriu cit de bine ii face. Si in ultimul rind, pe el l-ai intrebat ce vrei sa faci? ca daca nu vrea se inchide povestea, sint caini foaete incapatinati. Altfel, simpatica alegere. De întrebat , nu . Nu prea are de ales . La munca se mai joaca ,mai doarme și îl pot scoate afara mai des . Sta cât de cât bine in rucsac. Treaba e ca intr-o luna s-a dublat și m-a cam îndoaie de spate . Dar una peste alta ,merge bine transportul . Nu văd sa aibă vreo reacție la vânt gen tuse dar și distanță e mică . Am luat ceva gen borseta dar pe viitor va trebui ceva mai mare. Cât despre caracterul lui , ohoooo,sunt multe de spus . Într-adevăr e ceva deosebit dar și foarte inteligent . Eu am mai avut un cățel înainte . E vorba de un boxer. Ce sa zic , asta e opusul lui Quote Link to post Share on other sites
easy ride on! Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 Acum 5 ore, l.u.v a spus: Astăzi, la Vidraru.. Și povestea lor, omul a plecat în toată lumea cu prietenul lui. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158626830606165&id=551276164 He-he ... Dupa numere, prin tara aceea nu debiteaza ordonante de urgenta PNL-ul Apropo, cainii nu sunt supusi carantinarii de catre copoi? Ca nu se vede in poza masca, casca si temeiul legal Quote Link to post Share on other sites
Silver Arrow Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Maine plec la o plimbare de 2 zile. Evident impreuna cu Yoyo. O sa fie prima plimbare de 2 zile cu catelul pe motor. Quote Link to post Share on other sites
Katina Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 INTERESTING Quote Link to post Share on other sites
Silver Arrow Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Seara pe langa Sovata incepusera sa cam stranga hainele asa ca am bagat-o si pe Yoyo intr-o paturica. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts