yakuza Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 (editat) Caut disperat un pinion si furca de a doua pt. un cbr900rr '97 sc33 Noi sau sh! Scuzati ca nu am pus topicul la piese de schimb dar ii o treaba urgenta... Dilimanul de la care am luat-o sa dat pe o roata pana a rupt-o Poate stie cineva si numarul la reprezentanta Honda.... Editat Ianuarie 20, 2007 de yakuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 am eu toata cutia de viteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2007 (editat) In principiu vreau sa cumpar numai pinionul sau perechea si furca!! Dar daca ii un pret bun iau toata cutia.... Alte oferte is binevenite! Editat Ianuarie 20, 2007 de yakuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Ianuarie 22, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Ianuarie 29, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2007 Chiar nimeni nu are?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Chiar nimeni nu are?? cineva tot mai are dar nu o vinde sau nu iti place pretul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2007 cineva tot mai are dar nu o vinde sau nu iti place pretul Eu stiu ca ai dar ma gandesc ca pot gasi si la un pret mai jos... Nu te superi, nu? Si asa a venit iarna si deacea am timp sa gasesc oferta cea mai buna.. Daca nu apelez la tine! Bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate