GDan Postat Septembrie 25, 2020 Share Postat Septembrie 25, 2020 Salut. Stie cineva daca segmentul de drum dintre Glodu si Bilbor (174C) se poate face cu un R 1200 GS. Urcarea pare destul de serioasa (17% max). In functie de starea drumului, poate fi accesibil sau nu. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oziero Postat Septembrie 25, 2020 Share Postat Septembrie 25, 2020 Din ce stiu, e in curs de asfaltare. Asta din ce am vazut prin ziare, nu am fost recent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Septembrie 25, 2020 Share Postat Septembrie 25, 2020 Am facut drumul acum 5 ani, dar pe invers: Bilbor-Glodu. Coborarea din varf, de la limita de judete, spre Glodu a fost grea. Era plin de crengi, bolovani si erau niste fagase destul de adanci. Am prins si o ploaie inainte, asa ca nu mult a lipsit sa dau cu motorul de pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Septembrie 25, 2020 Share Postat Septembrie 25, 2020 Am fost anul trecut in toamna. Se poate face lejer acum. Nu mai sunt fagase pe mijloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Septembrie 27, 2020 Autor Share Postat Septembrie 27, 2020 Va mulțumesc pentru răspunsuri.Trimis de pe al meu SM-N960F folosind Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate