Sari la conținut

k-10

Membru
  • Număr conținut

    194
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Metode de contact

  • Yahoo
    k10kawa@gmail.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Campia Turzii (Luna)
  • Carnet moto din
    1982
  • Motocicleta
    Kawasaki GPz 900R, Aprilia Pegaso 650
  • Numar Moto
    de Cluj
  • Club
    Clubul NeMotoveteranilor

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra 50S, Kawasaki GPz 500S

Vizitatori Recenți Profil

1.368 citiri profil

k-10's Achievements

  1. Asfaltul pe DN1A, Brasov-Cheia-Ploiesti, e bun. Pe segmentul apartinand de jud. Brasov e chiar relativ nou. De la Maneciu la vale catre Ploiesti, localitatile sunt aproape legate si e cam aglomerat in timpul zilei. La iesirea din Sacele e o colonie de romani care isi fac veacul pe langa drum si trebuie sa mergi mai domol. Varianta pe Cheia e putin mai dificila decat prin Predeal.
  2. Am facut drumul acum 5 ani, dar pe invers: Bilbor-Glodu. Coborarea din varf, de la limita de judete, spre Glodu a fost grea. Era plin de crengi, bolovani si erau niste fagase destul de adanci. Am prins si o ploaie inainte, asa ca nu mult a lipsit sa dau cu motorul de pamant.
  3. k-10

    Viteza din nou

    https://epitesti.ro/stiri/video/video-a-aparut-filmarea-cu-impactul-mortal-dintre-un-motociclist-si-un-pieton
  4. GSXR 1000-K8 Ma intereseaza bateria: caracteristici tehnice, dimensiuni, + pe ce parte... PS: s-a cumparat moto cu o baterie mica de 12V/6Ah si care se "balanganea" in locasul respectiv, asa ca n-am avut un model si nu stiu ce trebuie sa cumpar. Multumesc.
  5. Aprilia nu suporta uleiul motul si in consecinta il "scuipa" pe la air-box. Scoate-l repede si baga-l in honda (ca vad ca ai una); ".ondei" s-ar putea sa-i placa. Am glumit! Nu sunt prea priceput si singurul sfat simplu pe care ti-l dau e sa verifici nivelul, sa nu fie prea mare. Si mai este un filtru undeva pe cadru; iti explica @Christian1. Il poti verifica si pe ala sa nu fie colmatat.
  6. k-10

    Facerea de bine...

    Da, sunt convins ca trebuie sa mai renunt la conditii. Totusi am observat ca si multe apartamente cu 2 camere se "invart" pe la 250 euro.
  7. k-10

    Facerea de bine...

    De cateva zile caut sa inchiriez o garsoniera (apartament cu o camera) in Timisoara. Pe net am gasit niste oferte (marea majoritate la agentii) si am incercat sa sun, dar la numerele afisate nu raspunde nimeni (de fapt, de cele mai multe ori nici nu suna telefonul). O fi vreo “schema”…? Nu prea inteleg. Acestea fiind zise apelez si la voi, daca stiti ceva concret sau numere de telefon de la agentii “verificate”. Buget 200-250 iepuroi. Cateva conditii daca imi sunt permise la acesti bani: -sa se ajunga relativ repede la Spitalul Judetean si Facultatea de Medicina; -preferabil recent renovata; -mobilier cat mai nou; -electrocasnice; -etaj inferior. Orice informatii sau recomandari sunt binevenite, aici sau pe PM (intru des pe forum). La inceputul saptamanii viitoare o sa plec spre Timisoara.
  8. Ne trebuie un ceaun pentru gulas. Eu am unu, dar e cam mic (15-16litri), dar s-ar putea sa fac rost de unu mai mare. Ideea e ca trebuie dus la Lepsa si eu nu pot. Silviu, daca vi la intrunire, oare n-ai loc sa-l bagi tu in atas?
  9. Da...am inteles. Ne trebuie ceva esenta de fructe...aka palinka. Pe langa gulas ne ocupam si de asta.
  10. Daca nu merge cu sarma incearca cu drod. Deconecteaza bateria pentru cateva ore si vezi ce se intampla (poate nu mai porneste ).
×
×
  • Creează nouă...